Inspo – ACIE
Dullehår

Inspo

… de fleste, har nok set dem her allerede.. jeg havde ihvertfald… men nu har den værste hype om kampagnen lagt sig, og jeg synes alligevel, der er noget fint over det her i sin ensomhed… som om, det træder endnu tydligere frem i udtrykket, når det står alene:) Og så er jeg jo glad for denim.. og shearling.. u know..

 

I know most of you’ve prob seen this photo before… but I still felt that I wanted to share this in its solitude – it’s as if it just comes across so much clearer in its expression when it’s on its own.. I think… at least

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dullehår