Grey – ACIE
Dagens accomplishment

Grey

 … lige nu ligger jeg og bobler… men når jeg vågner, gad jeg godt kunne trække i det her… grey on grey… jeg kan nu altså godt lide strik.. og høje hæle.. prøvede faktisk at finde de grå sko hjemme i Stockholm inden jeg tog afsted, for jeg havde spottet dem i et Sofi’s Mode, men de var ikke kommet da jeg tog afsted, så jeg ved ikke rigtigt hvordan de ser ud irl… tilgengæld synes jeg strikken ser helt vildt rar ud.. pres, at man ikke lige har adgang til Gina længere;)

 

Shoes – DinSko, Jeans – GinaTricot, Knit – GinaTricot, watch – Rolex, earrings – ?, bag – Chanel

7 kommentarer

 • Zille

  Hmm.. Dumme computer! (* Jeg klager ikke):D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zille

  Min taske! <3
  Men puha, hvor jeg misunder din tilværelse langt væk lige nu..
  Skønt med lidt mere Acie – jeg kla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Lækkert lækkert lækkert outfit… helt utroligt hvad en lækker (dyr) taske og et LÆKKERT (DYRT!) ur kan gøre for at highstreet outfit… Smukt. Ville ønske jeg kunne iføre mig det LIGE præcis NU. Blev der sagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skoene fra Gina er flotte! Men hey, tænk Acie, du har adgang til Forever 21, en mega god Urban Outfitters, Steven Madden, Nine West osv.. Syntes ikke helt det er så synd for dig, selv om Gina T er lang væk 😉
  Chanel tasken må gerne flytte hjem til mig… Kh sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker strik! Og super fine sko, hvor er de fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker det. Jeg har en forkærlighed for ure og lige præcis det der ville gøre meget for mine håndled 😉

  Karoline // http://www.sofieogkaroline.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvordan pokker laver du indlæg, når du sover? (eller er du bare vågen om natten? :P)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens accomplishment