GaGa-glasses – ACIE
Uh

GaGa-glasses

GaGa-glasses

Ku ik styre mig, da jeg så de her briller. Så åndssvage og så Venice Beach – when in Rome, right!? Har før fortalt, at jeg har et softspot for lidt fjollede solbriller, og de her var billige. Fandt dem i Aldo (of all places), og vil nu gå verden imøde lidt mere gaga-ficeret..

Couldn’t help myself, when I saw these glasses earlier.. Pretty retarded, but alot of fun:) Plus they were cheap!

12 kommentarer

 • Det er på computer i google reader.. tror efterhånden at fællesnævneren for de blogs jeg oplever det på er at det er photobucket hvor billederne ligger og som ikke vises. Så det er nok der problemet kommer fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Er det på iPhone eller på en computer?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Jeg kan heller ikke se dine billeder i Google Reader, men har oplevet det samme på andre blogs idag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov og ja også hos Charlotte faktisk nu når jeg læser din kommentar Acie 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie det oplever jeg også både her og Shopaholics sisters 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Weeeird – har altså ikke gjort noget (andet end febrilsk og sidde og klikke rundt på Photobucket, for at se om jeg ved en fejl havde slået et eller andet til, som jeg ikke skulle.. men det havde jeg ikke)… Må lige høre om det også virker for Lotte. Måske det har været et bug i google reader eller noget!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nu virker det igen, ved ikke lige hvad der var galt 🙂 Men jeg bruger Google Reader.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Rikke:…. og hvilken reader bruger du? For kan se at bloglovin’ stadig godt kan sync’e dem, og det forstår jeg ingenting af – for hvis der var en “blokade” på burde det jo ikke virke nogle steder!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Thx ladies!!

  Julie: eh.. det ved jeg ikke?! jeg har ikke gjort noget?! men Lotte har også lige skrevet det til mig.. Er det noget du har oplevet længe eller er det lige sket nu her? Og er det alle billeder? eller er det kun i nogle af indlæggene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åha altså! Hvor er de bare cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej, jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan ikke længere se dine billeder i min reader. Er det noget, du kan ændre?

  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh niiiiice

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uh