Taco Tuesday! – ACIE
$20

Taco Tuesday!

Taco Tuesday!
Taco Tuesday!

All-you-can-eat Tacos for $5, tilsat et par Coronaer og godt selskab – udemærket opskrift på en vellykket tirsdag aften!! Omend tirsdage lidt er min dræberdag og jeg fandt mig selv nødsaget til at tage 20minutters powernap, for på nogen måde at kunne komme afsted. Har iøvrigt altid været stor modstander af powernaps.. Eller.. Har nok bare aldrig forstået det.. Hvis man er træt, skal man da sove.. Ikke bare lukke øjnene og lade som om. Men jeg erkender hermed, at aldrig havde klaret Taco Tuesday, hvis det ikke havde været for de vigtige 17minutter bag lukkede låg. ZzZzZz. Nu har klokken imidlertid passeret midnat og mine øjne begynder igen at blive tunge.. Night ladies!!

All-you-can-eat Tacos for $5 with a side of Coronas and friends… Pretty great way to spend a Tuesday night – even though I was pretty tired after a really looong day.. Tuesdays are my ‘killer-day’ where I’m basically busy from early morning to late night..

8 kommentarer

 • Sara

  Er det en Mulberry for Target taske? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Taco Tuesday… lækkert! MEN… tasken..?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Taske?? Ny??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, er det en Mulberry for Target taske jeg kan spotte på din arm? Nice!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det præcis som dig. En middagslur kan ikke klares på under en time. Og gerne to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Hi Acie,

  Please make a blog post about your new Mulberry for Target bag;)

  xoxo Mira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det frøkenen har hængende på armen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  efter at høre om dine fede og (misforstå mig ikke;)) billige oplevelser, så skal jeg bare til afsted til det store US snart. frygter bare flyveturen, men så er der jo ikke andet for end at jeg må slå mig ned der over! 🙂 vel heller ikke det værste sted at strande! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

$20