Måndagsbarn – ACIE
Kate Moss x Topshop Preview

Måndagsbarn

Måndagsbarn

I striber, cape og jeans… tjek.. Men for lige at starte med noget, andet har jeg hørt en lille fugl synge om, at der er noget bøvl med mine indlæg hos Bloglovin’ – at billeder ikke ryger med.. Jeg har sat folk på sagen, så forhåbentligt kommer der en løsning snart:) Nå – men mine mandage er ret rare – en blid start på ugen! Formiddagen går altid med arbejde, for jeg har ikke forelæsning før kl 19.. Og selvom det måske lyder ‘hårdt’, så er det nu meget rart – det er lidt ligesom at have fri uden at have det… Fordi man har hele dagen til at arbejde og ikke bliver ‘afbrudt’ af at skulle til forelæsning.. I like it!

 

Miss Monday – wearing stripes, jeans and a cape… Sort of feel like Mary Poppins, haha..

11 kommentarer

 • Anna

  Hej Acie!
  Først og fremmest tillykke med looklab, det er rigtig fedt!
  Jeg følger dig på bloglovin, og har ingen problemer med billederne. Dine indlæg kommer dog op flere dage i træk, hvilket jeg synes er ret underligt.. Ved ikke om det er her eller hos bloglovin fejlen ligger, men det skete ikke før looklab.. Bare til info 🙂
  Mvh. Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det eneste problem jeg har med bloglovin er, at den pludselig går helt amok og viser 10 indlæg, som jeg har læst for længst – som om den pludselig opdaterer jeres blogs forfra. Og det gælder både dig og Camilles indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke: ok, weird. Tak for feedback:)
  Caroline: den er fra H&M! Og jeg kigger da ind med det samme:)
  Malsen: yeaah… det fungerer bare bedre til mig sådan:)
  Katrine: som I både og:)
  Linette: tusind tak!
  Britta: Mystiks- men tak!
  Simone: kappen er fra H&M og bæltet er fra MOSCHINO (men det er vintage).. Tak!
  Sara: hvor er det altså bare underligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har ingen problemer med at se billeder fra Bloglovin. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du din smukke kappe og dit bælte fra? Det ser fedt ud sammen (:

  //Simone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Jeg følger selv din blog fra bloglovin’ og jeg har ikke haft nogle problemer med billeder eller noget andet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fint outfit! Misunder dit bælte SÅ meget!!
  God mandag:)
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Arbejde som i studie eller som i job? Hvis som i job, hvor så?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er nu fin din Mulberry/Target taske 🙂 kan godt forstå du pillede hjertet af – så meget enklere uden….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må jeg spørger om hvor den smarte kappe er fra? :3
  ps. ville spørger om du ville tjekke min bog thefashionfrog.blogspot.com?
  Det ville betyde en helt masse :3
  Men kan godt forstå hvis du ikke har tid<3
  Kh. Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes da ikke der har været problemer. Og jeg følger dig via bloglovin’. 🙂

  Elsker dit outfit! 😀 Hvor er kappen fra?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Moss x Topshop Preview