1 style // 3 budgets – ACIE
Running out

1 style // 3 budgets

1 style // 3 budgets

Okay – jeg er klar over, at det formodentlig ikke er ballerinavejr hjemme i Skandiland?! Det er det – ikke destomindre – her for tiden.. Derfor fandt jeg lige 3 par, som jeg godt kunne tænke mig – Lanvin-versionen er klart finest, men også helt urimelig dyr imo. Og så synes jeg egentlig, at Zara-versionen er finere end dem fra Jimmy Choo; men jeg har også set dem irl og ved, at de ikke er lige så “gule” som de måske ser ud på billedet. Anyways – same same, but different!

It’s prob not appropriate to be wearing flats where you guys are – but it really is here.. Flat weather.. 3 pairs of leo flats – same same, but different.

4 kommentarer

 • Der er mange flotte af den type for tiden! Disse fra Pretty Ballerinas kan anbefales:

  http://prettyballerinas.com/index.php?mod=product&id=SES4cd1358ee9bbc&productID=22&colourID=720&lang=en

  Lækre at gå i og til at betale!

  //Callie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig…den er helt urimelig dyr, Lanvin-modellen, men også så fin, at jeg ville elske at få fødderne i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Dem fra Zara er SUPER lækre 😀
  Jeg så dem (og var MEGET tæt på at købe dem, desværre var prisen bare højere end i DK) da jeg var i Bangkok for 3 måneder siden! Gid butikken i Århus ikke var lukket 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Andrea

  Første: Ingen tvivl om, at Lanvins er de flotteste – men prisen ødelægger det for de fleste – så Zaras er et rigtig godt alternativ, men jeg synes de er for “orange” i det. Jeg mener, de ligner bare ikke leo? Bare Lanvin dog manglede et nul eller to i deres priser…

  Anden: Din blog er super god og personlig.

  Trejde: Du er så smuk!

  //Trine Andrea

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Running out