Pacific Coast Highway – ACIE
Arm Candy

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway

Canon Eos 550D

… eller California State Route 1… Og hej billedoverload. Igen. Anyways – det er vejen, der snørkler sig op gennem Californien helt ude ved kysten… Det var vist tidligere den vigtigste forbindelse mellem nord og syd, men den rolle har 5’eren overtaget (som jeg viste billeder fra forleden)… Anyways – for ikke bare at køre frem og tilbage valgte vi at køre af 1eren fra San Francisco tilbage til LA og det var et godt valg. Turen er virkelig lang, man kører virkelig langsomt og det tager næsten dobbelt så lang tid, som hvis man bare drøner lige ud på 5eren… Men pænt. Det er det nu. Og nøj, hvor føler man sig langt hjemmefra på sådan et  sted. Fantastisk!

14 kommentarer

 • […] Highway1 PCH […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Promise! Samtidig er I en del, der har spurgt hvilket kamera det er jeg bruger (især efter I så DE HER og DE HER billeder) – det er et CANON eos 550d, som jeg er svært tilfreds med. Jeg har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er allesammen taget on the go – fra en bil i hårnålesving:) Så det der med balance og stabilitet er vist overambitiøst..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Et lille tip når du tager billeder af natur: prøv at få horisontlinien til at være så vandret som muligt. Det giver mere balance i billedet 🙂 Ellers god jul fra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Promise! Samtidig er I en del, der har spurgt hvilket kamera det er jeg bruger (især efter I så DE HER og DE HER billeder) – det er et CANON eos 550d, som jeg er svært tilfreds med. Jeg har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhh, Acie smukke. Jeg får udlængsel! jeg savner og vil afsted igen…flotte billeder. fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Krøger

  Jeg elsker dine Californien-billedoverloads 🙂 De giver appetit! Så tak for dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker alle de her billeder, du har vist på det sidste. Har også taget samme tur – bare den anden vej. Så smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SKIDE flotte billeder! Godt du tog det billedredigeringskursus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Simpelthen fantastiske billeder, totalt en tur down memory lane – hvilket kamera bruger du til at tage så fede snapshots?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er uden tvivl ét af de smukkeste steder jeg nogensinde har været!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sleeeeeeeeeeeet ikke misundelig! .. Hmph 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • so pretty!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre billeder. Det må virkelig være en fantastisk køretur, jeg håber virkelig snart jeg får lov at opleve den.

  Jeg synes bestemt ikke du skal stoppe med alle dine billeder, jeg synes bare det er skønt at se lidt af LA (og andre steder). Så forsæt endelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arm Candy