My Fave LBD – ACIE
SUNDAY

My Fave LBD

My Fave LBD

…. det er egentlig utroligt, at jeg aldrig har fået vist den her frem, for det er min absolutte yndlings LBD og den ryger ofte på, når jeg skal ud… Igår var ingen undtagelse – med et par heels, en clutch og et wrap-around scarf var den perfekt til dinner with friends.. Den er fra Zara og sidder præcis som jeg vil have det – fx er jeg ret glad for at den ikke er for udringet og har ærmer… Den er vist en del af deres basis-linje, så jeg har set den adskillige gange efter jeg købte den tilbage i marts; også i andre farvekombinationer… herunder med forskellig over- og underdel, som fx grå leo overdel+sort underdel og  navy underdel+stribet overdel.. Ooog så vidt jeg husker var den ikke ret dyr – omkring 300kr måske!? Meget win – den er en life-saver!

My fave LBD has saved me on soooo many occassions… It’s nothing fancy – just a simple dress from Zara. It just has the perfect fit and I especially like the fact that it has sleeves and isn’t too low-cut..

9 kommentarer

 • […] fantastisk slæng venner (jeg fik desværre ikke foreviget aftenens outfit, men jeg festede i yndlingskjolen og hår+makeup har jeg uploadet HER) vågnede jeg op ad formiddagen til en klar og skyfrihimmel. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den lækker! Og den sidder så godt på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ikke noget bedre end at have en sikker fest kjole som man kan bruges til det hele!

  Den er super fin til dig 🙂
  Tjek min blog på http://themodebook.blogspot.com/

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker de ting, der bare passer til alt.
  Jeg har et par sorte stilletter, jeg købte uden egentlig at ville have dem. Nu elsker jeg dem, fordi de kan bruges med absolut alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  orh perfekt LBD og er enig i at det er godt at den har de ærmer den har og ikke er nedringet. Måske skulle man også på kig efter en i Zara, det er jo nogle gode sager de har der jo 🙂 Forresten har du egentlig dine lækre zara wedges med i L.A?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg forelskede mig i den i navy/stribet, men fandt aldrig en i min størrelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg elsker dit hår! Og meget smukt billede af dig, i øvrigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Uh, har selv en del LBD, men har aldrig fundet den perfekte.
  Du ved den man altid ender med at have på, når man er i tøj krise.
  Men jeg må vel lede videre.
  Din er nu rigtig flot, og sidder godt på dig 🙂

  /S
  http://www.afashionchild.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅHR, Zara webshop, send nu til DK!

  http://www.hysk.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY