Zoned Out – ACIE
Mulighed

Zoned Out

Zoned Out

Det er finals week i LaLa-land og jeg har trukket stikket til omverdenen – der er dømt fokus, for der er virkelig en del arbejde jeg skal igennem inden jeg kan krydse målstregen kl 17 på fredag.. Et par af jer har spurgt ind til studietips, men tror desværre ikke, at der findes nogen mirakelopskrift. Selv har jeg erfaret, ligegyldigt hvor håbløst det føles, så kommer man altid igennem somehow. Som om man hele tiden rykker sin yderste grænse for hvor meget man kan nå. Og hvis grænsen er at få skrevet en 15siders opgave på én dag, så lukker man verden ude og gør det. Personligt hjælper det mig altid at høre sange på repeat, når jeg zoner out. I skrivende stund er det Kanye der hjælper effektiviteten på vej:) Og når jeg lukker øjnene dukker PCH op og så kan man lige klare hovedet, når man går i stå på den måde.. Yeah.. Anyways – vi ses på den anden side. Wish me luck:)

9 kommentarer

 • Det er sjovt du siger det, for hvis jeg hører musik, kan jeg overhovedet ikke koncentrere mig. Ikke engang om at skrive en indkøbsseddel!

  Anyway, pøj pøj – mon ikke det går strygende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Better late than never – Good luck!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grazi mille!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Good luck med det hele! Følger troligt med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reducerer bare højden til 25pixel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Acie, hvordan gør du det der med at man kun kan se “play-panelet” eller hvad man skal kalde det, og ikke hele videoen… altså den grå del af en youtube video.. Kan du hjælpe?
  På forhånd tak!
  /Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Good luck 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige over:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chilie

  Pøj pøj med det! Jeg sidder i samme helvede lige ny! Men KU DE TA er godt musik at lave opgaver til.. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mulighed