Sales vol II – ACIE
Looklab Headquarters

Sales vol II

Sales vol II

Meget som forventet, havde jeg glemt et par webshops forleden.. Doh.. Og så endda to af mine favoritter. Doh.. Jeg skyder skylden på mit jetlag!! anyways – flere udsalgsgodter.. Og som én af jer gjorde mig opmærksom på, så er støvlerne fra Carin Wester også på udsalg. Og jeg er – needless to say – fristet… Ak ja. Ak ja.. Derudover er Rita-jakken fra Acne og t-shirten fra Surface to Air da heller ikke helt dumme. Udsalg. Det er typisk, at det lige ligger i januar, hvor man i forvejen er totalt blanket af.

… More sale stuff – don’t know how I could forget Stylepaste and YouHeShe the other day… I blame the jetlag… Anyways – the Carin Wester boots are on sale.. Oh.. If only..

5 kommentarer

 • Jeg har CW støvlerne fra sidste år – de er fuldstændig identiske, bortset fra at mine har sorte såle. Og de er intet mindre end FANTASTISKE… Har nu brugt dem denne vinter også og de både varme, behagelige og så lækre.. Overvejer dem faktisk også i denne udgave – de kunne være fine på vej ind i foråret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine sager! Dejligt at du kan inspirere os andre lidt, selvom mit dankort snart bløder..

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja, januarudsalget er faktisk totalt dårligt timet i forhold til jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Godt at du kunne bruge tippet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er også helt skudt i de Carin Wester støvler, men har desværre allerede brugt aaaalt for mange på udsalget :S
  Men jeg vil lige friste lidt mere og fortælle at man kan få støvlerne endnu billigere på carin westers egen hjemmeside http://www.carinwester.com/femme# Der er de 50%!! 🙂

  mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looklab Headquarters