Der var engang – ACIE
Endnu En

Der var engang

Der var engang

… jeg render rundt i mine UCLA-sweats, hører Fallulah (.. som jeg pre-P3 Guld ikke havde hørt om overhovedet.. noget af dét man misser ved at være flyttet fra Danmark for 1½år siden), pakker ud, sorterer og smider ud… fordi det altid føles lidt underligt at være tilbage ved square-1, når man sådan har været på eventyr.. sådan “du-er-blevet-slået-tilbage-til-start” på Ludo-måden.. men om lidt vil jeg kaste mig på cyklen og trille ud i byen… og se om Stockholm og jeg mon ikke kan finde hinanden igen.

8 kommentarer

 • Nårh, hvor er du sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Altså du skal da tilbage til LA, ikk? Det lød bare så “endeligt” med at du og Stockholm skal finde hinanden igen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AAAAAAWW!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Fallullah er så sej. Daajlige minder strømmer frem hver gang jeg hører bridges, en af grundene til at jeg ikke blev kvalt i byggestøvet. Den hev humøret op hver gang. Og de billeder der, Acie – hvor er du bare SØD! 🙂 Får totalt meget lyst til at blidt nive dig i kinderne på mormor-måden 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det præcis på samme måde med at være hjemme igen. Pludselig stod man foran 2 skabe fyldt med tøj – noget man havde glædet sig til, men det var alligevel en flad fornemmelse. Hvis jeg bare havde nosser til at kunne smide nogle ting ud selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor ser du bare fantastisk ud på de billeder! ..især dem som man kan se gik en anelse galt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  P3-guld har også åbnet mine øjne for dansk musik igen!
  kendte dog godt fallulah. men Agnes Obel og Oh Land, var ikke nogen jeg umiddelbart kendte så godt til. But i loooove it:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Acie
  Fallulah kan altid få ens humør i vejret 🙂
  Vi hører hende tit og kan ikke vente på og se hvad der sker med hende i fremtiden.

  /Rikke og Ditte Modekolibrien.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu En