Empire – ACIE
Der var engang

Empire

Empire

I var en del, der spurgte hvor min grå top fra Forever21 var fra, da jeg først købte den tilbage i september… Åh… Men ja – Forever21 er jo ikke lige det letteste (.. eller jo – det er bare den shipping dér) at få fat i, når man sidder hjemme i Scandiland, så derfor var det vist lidt med uforettet sag. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville tipse om den her lille fætter fra Gina Tricot, som jeg spottede tidligere på dagen… Meget fin basis med et tvist, synes jeg. Og så fåes den i alverdens farver og til kun 129kr. Halløj. Who needs Forever21 anyways!?

Some ogf you asked me where I’d gotten the grey empire top when I first bought it – it’s Forever21 (.. but of course)… Buut – I found this alternative from Gina Tricot. It’s cheap and available in a million colors (.. okay.. almost). I got myself a white one. Obviously;)

8 kommentarer

 • Ive been looking forever it feels like after a bandageskirt with a zipper running through it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  det er sjovt du siger det, for jeg tog faktisk direkte ud for at prøve sådan én, efter jeg så billedet af din.
  men jeg må erklære mig enig med karoline – de sidder dårligt, på mig i hvert fald. følte mig mere gravid end trendy, og det var endda en meget lille størrelse.
  men fine at se på er de i hvert fald! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Forever21 sender til Europa for €6 fra deres europæiske side, så det er ikke så besværligt længere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fedt at du giver et andet bud på en bluse der ligner din, det kan man kalde ægte blogger (Nu går jeg død, ved ikke hvordan jeg skal formulere det), men anyways du er for cool! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker snittet…Empire er så fint, sy’s jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mig. jeg har virkelig brug for forever21. enorme butikker, billigt og flotte smykker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Har prøvet den.
  Men… Den sidde rigtig dårligt “under” armene. Det kan man næsten også se på den lyserøde…

  Men ja, de er fede

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var engang