På Begären – ACIE
Søndagspizza

På Begären

.. et lille moodboard, med forskellige ting og sager jeg går og tænker lidt over for tiden… Og så har jeg en idé om en marinefarvet striktrøje… Men jeg har ikke specificeret idéen mere i mit hovede end at den skal være strikket… og marinefarvet.. mhm.. jeg må ud og kigge lidt omkring. Hvad er der på jeres lister for tiden!?

Just stuff that I’m currently thinking about… Occasionally at least… And something navy.. I’d like something navy.

15 kommentarer

 • […] For noget tid siden lavede jeg den her collage med ting, som jeg gik og tænkte lidt over – ting, der ville passe godt ind i min garderobe. Efterfølgende fik jeg hapset det meste – en camelcoat, et nyt ur, en leo-clutch og de smukke smukke sko. Parfumen hapsede jeg i taxfree, og solbrillerne prøvede jeg og konstaterede, at jeg lignede en dør med. Så nu manglede bare Stella McCartney-tasken (keep dreamin’ sweetheart) og den sølvfarvede strik fra H&M, som aldrig nåede til L.A. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rana

  Hej.. synes tasken er helt vild fed, hvor den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg – i noget som følges længe – drømt om den leoprd clutch. Så kan du fortælle hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iihh, bliver så glad hver gang jeg ser du poster et billeder af kattesolbrillerne 😉 Købte dem nemlig sidste sommer – faktisk i Californien. Sunglass hut (er det ikke det den hedder) havde et tilbud om to solbriller for en solbrilles pris, så mig og min veninde splejsede – og vupti havde jeg et par Ray Bans som havde kostet mig sølle 350 kroner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvad med de sorte pumps? Hvor er de dog fra – super frække!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er skoene fra? Såååå fine de er.. De ville passe godt på mine fusser:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg må vist ud og kigge lidt efter den der navy strik. Tak for gode bud:)

  Solbrillerne er dem her, som jeg har skrevet om et par gange: http://acie.looklab.dk/cravings/sunnies/

  Uret er mit all-time ønske; et Rolex Daytona!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline F

  Hejsa 🙂

  hvad hedder uret ? det ligner et rolex og ville gerne høre hvilken model det er 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvor er det smukke ur fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uha lister:-) dem har man jo altid…på min er faktisk mest tøj, som allerede ligger i skabet:-) åhh, hvilken fryd, når jeg igen kan passe størrelse guldlog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh ville gerne ha den sølv strik fra h&m men tror det er umuligt at finde den nogen steder mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sjovt du skriver det med en marineblå striktrøje, forleden dag havde jeg faktisk en i kurven i Gina Tricots webshop 🙂 Gå ind og tjek den ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  solbrillerne rammer plet!!!! hvor er de fra? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik selv Chloé parfumen til jul og jeg ELSKER den! Har brugt den stort set hver dag siden jul. Det er virkelig en lækker duft 🙂

  /Julia – http://jhaenel.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  Har du tjekket Monki fornylig? Der har jeg set en marineblå striktrøje med store masker, sådan så den er egnet til foråret også. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagspizza