The Perfect Wardrobe – part 1 – ACIE
Reminder

The Perfect Wardrobe – part 1

The Perfect Wardrobe - part 1

… paradoksalt nok føler jeg, at min garderobe føles mere komplet end nogensinde før efter jeg har ryddet så kraftigt ud i den.. Derfor vil jeg også prøve at skabe lidt overblik over, hvad jeg synes den perfekte garderobe for mig er.. Jeg er ret kraftig modstander af sådan noget som “the 5 piece French Wardrobe”, for omend jeg synes, det er enormt fornuftigt at begrænse de trendbaserede køb, så synes jeg også det er lidt fjollet at alle skal dele basisgarderobe. Som om der kun er én perfekt basis-garderobe. Jeg tror at den perfekte basisgarderobe er super individuel – min vil fx være præget af lidt flere striber, lidt mere pudderfarvet og lidt færre kjoler end andres måske vil… Anyways.. Jeg er så småt igang. Men det er et projekt. Hvordan er jeres perfekte basis-garderobe?

Cleaning out my closet has made my wardrobe feel more complete than ever before… So I’m trying to think over how I actually want my wardrobe to be – I don’t believe in “the” perfect basic wardrobe… I think there’s more than one – it’s a matter of finding the basics that work for you..

25 kommentarer

 • […] har skrevet om den her stribede fætter før – fordi den burde være en del af den perfekte basisgarderobe!! Den er fra T by Alexander Wang og står i 650kr, hvilket imo ikke er helt hjernedødt, da den jo […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg er også lidt nysgerrig ang. den lysegrå/hvide skjorte – hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Sikke en god idé. Jeg bliver ved med at sidde og kigge på den lys grå skjorte, men kan ikke helt se hvilket mærke den er fra. Den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  tak for svar 🙂 så må jeg på udsalgsjagt endnu en gang.
  den stribede a. wang sweater, hvilken side har du fundet den på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte: ok, så har jeg misforstået:)

  Malsen: jeg er med dig på Sue, haha! 🙂

  Christina: hvor dejligt! Det føles good, no!?

  Lotte: desværre ikke – ville satse på min alm str hvis jeg var dig:)

  AnneMette: den er fra Oasis – spottede den faktisk på udsalg så sent som i sidste uge, men den sidder vildt dårligt på mig – synes ellers den er helt perfekt! Den fåes også online!

  Mathilde Augusta: yeah – vi starter en ny revolution.. Hvor det er kikset med kæmpe walk-ins!!

  Fie: do it – det føles fantastisk bagefter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  lækkert indlæg! =)
  Du inspirerer mig virkelig til at rydde ud i garderoben (igen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Augusta

  Med tak for inspirationen til dig Acie, har jeg ryddet cirka 30 procent af min tøjsamling ud. Indtil videre over på en anden giv-væk-eller-smid-ud-bøjlestang.. Det føles godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hvor er den beige frakke fra?
  Nogle meget fine itemt du har fundet dig, trods de kunne skulle repræsentere en varergruppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina B: Helt enig – også derfor jeg netop forsøger mig med 5-piece French wardrobe-princippet. Jeg køber i øst og vest, uden overblik. Håber det kan redde mig fra en masse fejlkøb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lige Acie’s indlæg om den perfekte garderobe, og faldt fuldstændig for den navy blazer i hendes […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte

  Ved du hvordan GT t-shirts er i str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina B

  jeg blev total inspireret da jeg læste det her indlæg, og før jeg vidste af det var jeg igang med kæmpe oprydning i hele garderoben! Det resulterede i to sække med tøj der ryger til afrika og et meget bedre overblik over hvad jeg egentligt har af basis ting, hvilket viste sig at være utrolig meget! Jeg siger tusind tak, havde aldrig hørt om 5-piece french wardrobe, men hvis man finder de individuelle items hver sæson som man craver, så synes jeg det er et rigtig fint koncept! Specielt fordi jeg er typen der køber uden overblik og gerne vil være bedre til at kaste pengene efter en ting istedet for ti!

  Christina B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm….den perfekte basisgarderobe. Jeg er enormt dårlig til basisgarderober – kan aldrig rigtig finde ud af, hvad det egentlig er for mig. Men jeg kommer ikke uden om leggings, wolfords strømpebukser, Sue og Sik long, en sort bodycon nederdel og en sort cardigan. De ting kan jeg simpelthen ikke undvære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den går ud på, at man HAR en basisgarderobe og så køber man hver sæson nogle items, der i kombination med princippet, holder din garderobe up-to-date. Altså ikke at alle skal have samme basis-garderobe, for der er jeg da helt enig med dig i, at den er individuel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men det er altså slet heller ikke det, som 5-Piece French Wardrobe går ud på, altså at dele basis-garderobe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har også tænkt på det der med 5 items – men det er bare pissesvært fordi jeg jo køber tøj hjem til min butik som jeg er min stil. Derfor ender jeg med sikkerhed at købe (MANGE) flere end 5 items hver sæson. Men jeg er stor tilhænger af kvalitet frem for kvantitet.
  Og så ser vores basis garderobe meget ens ud, bortset fra at jeg næsten aldrig går i bukser/jeans fordi jeg kun er 162 høj – så går jeg mere i kjoler, men jeg kunne godt tænke mig flere skjorte/bukse outfits 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min gardarobe indeholder nærmest præcist det du viser. Nude, striber, gråmeleret…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er blazeren dog fed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – jeg er tilsyneladende ikke den hurtigste knallert i dag 😉 Glæder mig til part II.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Virkelig virkelig cool blazer, den fra Gina Tricot! Og den nude-farvede sweater er også fin.

  http://thedanishgirl.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha – altså nu var det ikke tænkt som et indlæg om de specifikke items, men mere som at de skulle være repræsentanter for lignende i garderoben:) Det er jo alle meget klassiske items, der er lavet i flere varianter af mange forskellige labels. Men here goes:

  T-shirts; Gina Tricot

  Jeans – Topshop

  Stribet sweater – T by Alexander Wang

  Navy Blazer – Gina Tricot

  Nude skjorte – topshop

  Maria – jeg er heller ikke færdig endnu (hvorfor indlægget hedder part 1 😉 ).. More to come – blandt andet cardis og bodycons:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ser pænt nice ud 🙂 men hvor er de sorte bukser, den stribede sweater, navy blazeren og den nude skjorte fra? hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min perfekte basisgarderobe ligger faktisk ret tæt op ad din. Dog ville jeg nok skifte de lukkede sweaters ud med cardigans og tilføje et sort pencil skirt, en bodycon og en simpel lbd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor de mellemblå jeans er fra?? 🙂

  – Laura
  http://lauralindberg.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Hvor er de lækre tees fra? 🙂

  http://everybodygetsrandom.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reminder