What time is it? – ACIE
Leoness

What time is it?

What time is it?
Idag landede det her ur i min postkasse… Jeg mistede mit andet ur for nogle måneder siden og anskaffede en replacement i USA – meeeen, det gik hurtigt op for mig, at det ofte var lidt for sporty i udtrykket til at det rigtigt passede til mig (… og det kunne jo være jeg skulle tage dét til efterretning.. Sporty spice), og derfor ofte stod og manglede et ur. Gerne ét der ikke bippede en gang i timen. Og nu er der jo kun ét ur i verden jeg rigtigt ønsker mig, så indtil den dag det bliver aktuelt, vil jeg istedet holde mig til de billige modeller og spare mine pennys. Yes. Så det blev det her – fra Asos:)

Got myself a new watch – there’s only on watch in the world that I truely want and till that day comes, I’ll live with cheapskanky versions and save my pennies.. It’s from Asos.. And it doesn’t beep every hour like my other one. Thank God.

14 kommentarer

 • […] ville passe godt ind i min garderobe. Efterfølgende fik jeg hapset det meste – en camelcoat, et nyt ur, en leo-clutch og de smukke smukke sko. Solbrillerne prøvede jeg og konstaterede at jeg lignede en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Acie.
  Måske lidt sent at spørge om, men hvad hedder modellen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej.. Hvorfor overser jeg altid de vigtige oplysninger!? Tak fordi du svarede mig på det alligevel! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria – ha, det står i teksten. DEt er fra Asos;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du bestilt/købt uret henne?
  Det var da også bragende billigt, for sådan et flot ur!? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • okay 1000 tak! Glæder mig til at høre nærmere så 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – har ikke prøvet?! Er desuden en dør til at pille ved ure, så får altid én af Looklab-drengene til at hjælpe… Jeg må sætte ham på sagen – så vender jeg tilbage;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fedt 🙂

  tænkte på kan du finde ud af at rykke de små felter i midten af uret?? for det kan jeg ikke, vil gerne lige vide om det bare er mig, eller om man godt kan ændre på dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J’adore: tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne: det sølvfarvede.. det passer bedst til mig:)

  Zille: 230kr inkl shipping tror jeg.. Meget billigt!

  Rikke: thx:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Acie,
  jeg har tagget Jer i The Versatile Blog Award, hvis I har lyst til at se hvorfor og måske endda selv deltage i legen, så kig forbi min blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zille

  Ej, hvor er det fint! Mangler et alternativ til mit D&G waterfall. Dette ur er faktisk vældig fint!Er endda vild med det i rosa 😮 Hvad gav du for det? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er rigtig fedt! Jeg har det selv i guld 🙂
  hvilken farve har du købt det i?

  -Joe
  http://thejoes-blog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leoness