Necessities – ACIE
Mercedes-Benz Fashion Week in Stockholm, day 1

Necessities

Necessities

1. MAC Studio Fix foundation, 2. Clinique Bronzing Poweder, 3. MAC blush, Pink’o’Peach, 4. MAC concealer, 5. Dermalogica Total Eye Repair, 6. Lancome Hypnôse Drama WP, 7. MAC liqiudlast liner, 8. Shiseido eye lash curler, 9. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, 10. Clear Eyes øjendråber, 11. Carmex læbepomade, 12. MakeUp Forever Cream blush, 13. MAC Fix+ spray, 14. Face Stockholm Mineral Foundation

Efter at have boet lidt over det hele har jeg haft fornøjelsen af at kunne udvide mit make-up sortiment med favoritter fra flere forskellige lande. Og faktisk ejer jeg mere MAC end jeg lige gik og troede – muligvis fordi de produkter altid ender med at være en favorit, når jeg køber nyt. Jeg bruger nærmest ikke make-up til daglig (især ikke i frostvejr – mit ansigt falder af i store røde flager, hvis jeg prøver), men med det her kan jeg klare mig meget meget langt. Det eneste jeg mangler er en rigtigt god mørk øjenskygge til lidt smokey eyes og så har jeg all I need. Nogen forslag!?

The contents of my make-up bag… I don’t wear a lot of make-up during the week (.. especially not in this weather.. my skin just can’t take it), but this’ll keep me good for any occassion. Just need a good dark eyeshadow for smokey eyes and then I’m all set.

13 kommentarer

 • Kathrine K

  Jeg vil helt klart anbefale Lancôme’s sorte skygge med glimmer! Den ligger så pænt, og holder for evigt (.. eller næsten i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super, tak for hurtigt svar! Det ville også være min første cremeblush, så jeg ved egentlig heller ikke, om jeg kan finde ud af det, men det er da forsøget værd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • It’s good – lidt svær at styre (hej klovne-Acie), men ellers er den god:) Har dog stadig ikke vænnet mig 100 til cremeblush.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad synes du om cremeblushen fra Make Up For Ever, Acie? Har længe luret på den, da jeg er superglad for deres produkter generelt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He – altså.. Lidt uklart.. Det er sådan en fikserings-spray som angiveligt skulle få det hele til at sidde lidt bedre fast.. Jeg bruger den, fordi den giver en flot finish ovenpå fx mineral-foundation. Det er som om make-up’en bliver suget ned i huden og man er efterladt med sådan en naturlig teint uden det mindste spor af make-up. Og så er den dejlig frisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hvad gør sprayen fra MAC godt for?? :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Den der nr. 13 – hhvad bruges den til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAC har bare de bedste produkter.. 🙂
  Har selv et par ting derfra, men min yndlingsprodukt er helt en eyelinier, som giver mig de vildste øjne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde82

  Pudsigt:-) jeg har også altid min carmex og øjendråber ved hånden. Jeg bruger dog et andet mærke øjendråber, ayurvedisk produkt med bla. honning. http://www.himalayadirect.com/shopexd.asp?id=124
  Kan virkelig anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh thx – den vil jeg tjekke ud:) Omend jeg nu ikke har planer om smokey eyes fra morgenstuden;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til en hurtig smoky eyes makeup kan jeg anbefale Max Factors Smoky eye effect eyeshadow! Ikke voldsomt dyr og lige til at håndtere en tidlig morgen. Tre forskellige farver 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine tørre øjne der klør:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvad gør øjendråberne godt for? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mercedes-Benz Fashion Week in Stockholm, day 1