Søndagshygge – ACIE
Lommen Fuld af Guld

Søndagshygge

Søndagshygge

Søndagshygge

Søndagshygge

Jeg har tilbragt hele dagen (… so far) med brunch, latte og uendelige mængder snak med to gamle veninder. Begge er svenske og min sprogforvirring bliver altid total, når jeg ser dem – for de forstår begge dansk og jeg  har kendt dem, siden lang tid før jeg lærte at tale rigtigt svensk selv.. Så derfor taler jeg self dansk til dem, mens de taler svensk til mig – men når man er vant til at svare folk på svensk, så kan jeg altså godt blive helt rundtosset af pludselig at skulle svare på dansk. Så det bliver noget underligt skandinavisk vrøvl man ender ud i. Anyways – det er altid en ren skrattfest at se dem og som den ene kommenterede så føles det næsten, som var det igår jeg så dem sidst, selvom vi ikke har været samlede siden i sommer (hvor jeg dansede på en brækket fod, uden at vide, at den var brækket, drak uanede mængder rosé og mødte Rasmus Seebach på McD midt om natten… Igen – skrattfest). Anyhow. Jeg nød at der var både friskbagt rugbrød, leverpostej og en lille delle – man er vel eksildansker. Haps.

I’ve spent my Sunday with brunch and friends… There are few people that can make me want to sit still for 4 hours straight and just talk, but these defo can. So nice:)

5 kommentarer

 • På Metropolitan på Frederiksberg.. Det er buffet i weekenden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh den tallerken ser alt for indbydende ud – hvor spiste I den herlige brunch henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina: it was:)

  Thea: nej det synes jeg ikke! Jeg prøvede dem først i 40 og de var alt for store og så prøvede jeg dem i 39 og de passer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hej Acie!
  Nu har du lige netop dine converse på, på dit billede – så jeg er nødt til at spørge dig til råds. Er den lille i størrelsen, den model du har på? (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det ser lækkert og hyggeligt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lommen Fuld af Guld