Minus 12 – ACIE
Hey there!

Minus 12

Minus 12

Yep, ya heard me…. Minus 12 grader melder termometeret hertil morgen.. brrr… Men solen skinner og jeg føler faktisk ikke, at det er så koldt, som det lyder. Men absolut koldt nok til at uldfrakkerne må vige for lidt mere effektive midler. Ellers nyder jeg en dejlig dejlig og solrig Valentine’s Day. Yay.  Startede morgenen med en masse Looklab-arbejde og derefter blev det til lunch med nogle veninder. Og nu sidder vi og forsøger at arbejde lidt sammen – det meste af tiden går dog med at diskutere svenske bloggere (de er fx mest til Elin Kling, hvor jeg ville vælge Sofi Fahrman any day!), sippe til vores latter og planlægge forårets tur til Paris. Mais oui. Oooog – for at dele lidt ud af den gode Valentines-karma holder jeg en lille give-away på min nye Facebook-side. En favorit, som jeg har lyst til at dele med én af jer – den perfekte Valentines-gave hvis I spørger mig;)

Yeah… It’s like 5’F in Stockholm. Brrr.

11 kommentarer

 • uhh hvor er det bare nogle lækre outfits du disker op med for tiden :)!
  hvor er dine sko fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Super lækker pels!

  Jeg kom lige til at tænke på hvor høj du er? Det er meget svært at bedømme ud fra dine billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He:) U can’t win everytime…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Hehe, det tænkte jeg nok 😉 Skidt at jeg ikke lige sådan kan bruge min til dette… Øv 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emma! Den er vintage og købt i USA desværre:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Acie!

  Hvor er din skønne skønne pels fra? 🙂

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja: hehe… det’ fair nok.. 1-1 😉

  Malsen: I agree.. vil langt hellere være hende der rejser verden rundt hele tiden end hende, der fik lov til at designe en halv-mislykket kollektion for H&M… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dælme også koldt her…det blæser, så det føles virkelig virkelig koldt. Pyf! 🙂
  Jeg er dog helt enig med dig vedr. Kling/fahrman – any day!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brrr. Her er der +7, men til gengæld regner det, så der står vist 1-1 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thx – det er egentlig bare mit laptop-cover (gad vide hvor jeg fik den idé fra)! Det er fra Barund:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Meget fin taske.. Hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey there!