Chicks Envy Me – ACIE
Alpha

Chicks Envy Me

Chicks Envy Me

Hver gang jeg har den her neglelak på bliver jeg spurgt hvor den er fra…. Og det kan jeg godt forstå – det var nemlig også sådan jeg selv faldt for den; en ekspedient i H&M havde den fingrene og jeg var nødt til at høre, hvor den var fra. 30sekunder og 50kr senere var jeg den glade ejer af den helt perfekte røde neglelak. Jeg har skrevet om den før – men synes sagtens den kan bære lidt gentagelse. Farven hedder “Chicks Envy Me”, men det er desværre et par år siden jeg købte den – mon den stadig findes??

The perfect red nail polish – girls always ask me where it’s from when I wear it. And I really can’t blame them – the shade of red is spot on.

8 kommentarer

 • Louise

  Hey!

  Jeg har lige som dig været på jagt efter denne eller et brugbart i et godt stykke tid nu, og endelig forleden havde jeg heldet med mig! Poppy fra American Apparel er uden tvivl den farve der kommer tættest på, og heldigvis til en rimelig pris. Døm selv her: http://store.americanapparel.co.uk/nailpolsh.html?c=Poppy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan du tro:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gi’r du lige en heads-up – hvis du hitter om den er eller ikke er at finde?! Jeg tror, jeg skal forsøge at gå ind i foråret med lidt rødt på neglene!
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm – der er lidt blandede tilbagemeldinger?! 🙂 Jeg må selv holde øjnene åbne og se om jeg mon kan finde den.. Skal nok rapportere tilbage!

  Mit kamera er et Canon EOS 550d! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har både “Chicks Envy Me” og “Red”, men det er ikke samme farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig, det er virkelig den perfekte røde farve. Jeg er en sucker for neglelak, og har diverse røde nuancer – but this one takes the price! 😉

  Jeg har også lige lavet et indlæg om ELF’s svar på Rouge Noir. De billige mærker kan altså godt være med på neglelak fronten.

  Line/linelundquist.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Man kan stadig få den, her: http://shop.hm.com/dk/shoppingwindow?dept=KOSM_NAIL&shoptype=S
  Den hedder Red men det er den samme:)
  Hvad er det egentlig for et kamera du har??

  /Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg har kigget efter den en del gange men uden held, så jeg tror faktisk ikke den fås længere..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alpha