Små Øjne – ACIE
Fragile

Små Øjne

Jeg blev vækket kl 4 i nat…. Af en gravko… Med helt sygt overdimensioneret skovl påmonteret… Og jeg kan afsløre, at det larmer svært meget, når 400kg metal rammer asfalten (igen og igen og igen) – skraber hen langs jorden, løftes og (ikke mindst) slippes fra 4meters højde.. Og det er ikke fordi det her skal være 100% brok – jeg er selvfølgelig glad for, at man endelig besluttede at få fjernet døds-isen, der har dækket veje og fortove de sidste uger, så jeg igen kan trippe rundt og være højt til vejrs… Men nogle ville måske mene, at mandag morgener var slemme nok as is – og at frarøvelsen af 3 timers nattesøvn var totalt un-called for.. Og at is, ligeså godt kunne fjernes i dagslys – hvilket også ville efterlade gravko-føreren med langt bedre sigtbarhed, når det kom til  afstandsbedømmelse mellem metal og asfalt. Just sayin’. Men ja – ‘oh Thank Heaven!’, som der står på mit krus. Hvad skulle man gøre uden morgenkaffen!?

I was abruptly torn out of my beautysleep at 4AM by the sound of a bobcat slamming its gigantic metal shovel  onto the pavement. Reaaaallly???? 3hours later it was still going strong and I had reached the point of complete frustration. Uncalled for. Like Monday’s aren’t hard enough as is!? So yes – I’m sporting the world’s smallest eyes and a cup of coffee. Oh Thank Heaven for 7/11!

12 kommentarer

 • lena

  hvor er jakken fra? og kan den stadig købes?? :):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malsen: I know… det var frygteligt!! Og thx!! 🙂

  Katrine: nope, men skulderremmen er gået løs i den ene side, så den kan jeg ikke bruge mere desværre…

  Mia: de er fra Zara!

  Lika: haha.. well… nope.. jeg overvejede det (for kjolernes skyld y’know). Og jeps – det har været et par plusgrader her lately, så det har ikke været noget problem at all!! Den er desuden også dejlig varm. Varmere end mine uldfrakker fx:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Var ellers sikker på at det var Oscar der havde holdt dig vågen. Kan du egentlig godt holde varmen i den jakke? Jeg møffer rundt med stor vinterjakke, striktrøjer, stor halstørklæde, skindhandsker, ørevarmer og stadig er det koldt koldt koldt… Brrrr…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er dine skønne sko fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Hej Acie. Kan se du stadig bruger din black lilly taske flittigt. Jeg vil høre om du har været lige så uheldig som mig? Min taske er gået op inden i, dvs i det stof der adskiller læder og inderside. Der er simpelthen et kæmpe hul bag den der “lomme” med lynlås der er inde i tasken. Ville lige høre om det er mig der har været for voldsom, eller om det er et “generelt” problem.

  KH Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh gud et skræk-scenarie og så på en mandag….men du ser nu godt alligevel – trods enerverende gravko og manglende søvn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line-Malou: den er fra H&M! 🙂

  Louise: I did!

  Nanna: ah thx!

  Asta: Graazi!

  Malin: Haha – yes.. Handelstjej på riktigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malin

  Nej – är du Handelstjej på riktigt??? Vad kult! :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Piiiiift! Casual monday – vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Så fine outfits og billeder for tiden – keep it up Acie!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, omg. Frustrerende. Jeg tror jeg var blevet rigtig tosset (;

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker jakke. Hvor er den fra?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fragile