Fuuuunghiiii – ACIE
Snap snap snap

Fuuuunghiiii

Fuuuunghiiii

En favorit i Casa Acie – fordi det er nemt.. Og nice.. Frisk pasta, champingoner (masser!) ristet i absurd meget hvidløg (okay – 2-3 fed), lidt god olivenolje, en lille smule revet ost og lidt ruccola på toppen.. Jeg er ikke specielt glad for nødder, men hvis man er, har jeg hørt, at man med fordel kan kaste lidt ristede pinjenødder ud over skidtet. Og så bør sådan én her serveres en fredag aften med et glas rødvin. Just sayin’.

One of my faves – pasta funghi… Garlic, mushrooms, fresh pasta, a little bit of grated cheese and some arucola. So easy, so good.

4 kommentarer

  • Så lækkert! Jeg ville nok foretrække at give den en omgang nødder eller pinjekerne også, men jeg er til gengæld helt enig i det med rødvinen til 😉
    Håber du nyder Paris i fulde drag.
    Kram, Lisa

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser ud som en god start på en weekend 🙂

    – Sidsel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skal helt klart også prøves i casa de Tanja. Synes altid jeg mangler nemme, lækre retter. Så tak for tippet Acie:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • s

    Mums det ser lækkert ud.
    Den skal på min to do liste over retter jeg skal have prøvet af.
    Wow i bloggere er nu ret kreative i et køkken.
    /S
    http://www.afashionchild.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snap snap snap