Acie x Nike – ACIE
Pizzamysteriet!

Acie x Nike

Acie x Nike

Som nævnt var Sofie, Sara og jeg til et hurtigt møde på kontoret i fredags – udover at fjolle, var vi også lidt alvorlige. For vi skulle mødes med Nike – vi er nemlig blevet spurgt om vi hver vil designe en løbesko af Nike Free-modellen! Wuhuu… Og dét vil vi gerne; jeg har brugt de sidste mange dage på at teste forskellige farvekombinationer. Jeg vidste, at gerne ville have at de skulle være pink. Yes. Og hvide. Jeg er ikke så meget til sorte sko. Derudover blev det til et lille touch af turkis – a walk on the wild side, I ved 😉 Snørrebåndende blev derimod sorte. Og Nike-logoet ligeså. Jow. Jeg tror jeg er ved at være i mål – men er ikke helt sikker endnu?! I løbet af hele processen har jeg mentalt forestillet mig, hvor seje de vil se ud til mit løbetøj. Og hvor godt de vil klæde løberuten rundt om Kungsholmen hjemme i Stockholm 😀 Kan næsten ikke vente med at få dem på og teste dem – men må først endegyldigt beslutte mig for hvordan de skal se ud. Åh. Beslutsångest. Når jeg engang er blevet færdig, har jeg også fået lov til at udlodde et par til 3 af jer, der sidder derude. Men mere om det senere! Først skal de lige laves… Hvis I har gode idéer og forslag er de meget velkomne – I kan se alle de forskellige designmuligheder HER og iøvrigt også designe jeres egen sko helt fra bunden…

Hvad siger I til dem? Tror I den gir’ fart under fødderne!?

 

EDIT: Snurrer skoen rundt hos jer!? Eller står den bare stille!? Har brugt (alt for meget) tid på at lave sårn’ en gif, men sidder på tvivlsom fransk forbindelse, så det virker ikke rigtigt her..snydt igen Acie!

29 kommentarer

 • johanne

  fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Honestly, så kan jeg godt li’ den effekt, som Sara har opnået med snørebåndene; at de er samme farve som de der “underliggende” striber på begge sider, så de lissom er en forlængelse af dem. Men i det store hele er de fede – kunne dog måske godt finde på at udskifte en af farverne, så man kunne få pink og orange sammen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg synes de er super fede! og en herre god ide! 😀 Men jeg synes at de sorte detaljer ødelægger dem lidt fordi de andre farver er så klare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  IHHH HVOR ER DET BARE SEJT 🙂 så har man mulighed for at designe det lige som han har forestillet sig – smart 😀

  billedet snurrer rundt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  de er jo mega fede! 😀
  er især helt vild med den pink farve! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Alt for nice! Kan ikke vente til konkurrencen! Og yes, den snurrer rundt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den snurrer, er pink og pæn og Guldsen synes rigtig godt om!

  Og lad os da håbe, den giver fart under fusserne – det kunne jeg personligt godt bruge lidt af ovenpå sådan en graviditet:) Når jeg engang laaaangt ude i fremtiden kan og må løbe igen (ja, engang var jeg sej og kunne på den rigtig tjekkede måde tilbagelægge 21 km uden at pive), så vil jeg med glæde slæbe mit slatne maveskind hen over fælledparken og rundt om søerne i Acisk Nike-sko, der med sin rosa nuance fint vil matche min ansigtsfarve….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Uff den vil jeg se flot ud til mit første maraton den 22. maj 🙂 Jeg har også designet et par stykker 🙂 De er frække!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er fede.. Jeg vil gerne købe dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er de lækre (!!!!!!), elsker det hvide og pink – er dog not so much til det turkise. Hvis man nu ikke er en af de heldige du udlodder til i sidste ende, er der så alligevel en mulighed for at købe dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Den snurrer her. Jeg ville også skifte den blå ud med en neon orange 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Det er ret cool at man kan designe sine egne sko! Og dine er da super. Pink er jeg altid glad for, så det er ikke dårligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Husk at starte stille ud med dem (læs korte ture), når du skal ud på løbeturen de første gange. De har ikke meget affjedring i forhold til alm løbesko, så de kræver lidt tilvænning for at undgå skader 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  *lysegrøn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  synes den blå farve er grim, lysegryn vil være fantastisk! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  den er lidt kedelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Den drejer rundt her. Jeg synes ideen er cool, men er ikke vild med skoens form. Den ser lidt for aflang ud til min smag uden at jeg kan forklare det mere forståeligt. Ville selv vælge pink-neon og orange farver, hvis det var mig tror jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den snurrer og snurrer 🙂 Og er vældig fin! Jeg synes absolut heller ikke den skal være vildere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super flotte efter min mening 🙂 I starten da jeg så indlægget drejede skoen ikke rundt – men så skulle jeg lige ind og se det igen – og så vupti! drejede den rundt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Øv den snurrer ikke her.. Men pink er altid favorit i min verden! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha – ‘sneaker tossede mænd i 20erne’…. Den betegnelse vil et styks jakkesæt anno 1980 være glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes at farvekombinationen er helt suveræn. Du skal jo have i mente at det er stilbevidste kvinder du designer til, ikke sneaker-tossede mænd i 20’erne. 🙂

  /Sophie
  http://WWW.SOPHIEMATHILDEHANSEN.BLOGSPOT.COM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ah – tak for feedback ladies… Mit mandlige selskab mener, at den er for kedelig. At den ikke er farverig nok – at den skal være vildere… kan måske godt lidt se, hvad han mener – men på den anden side; det kan han selv være!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  De er rigtig pæne, jeg kan godt lide farve kombien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De er rigtig fede:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, de er seje! Meget frisk farvekombination, som man ikke ser så tit, men det gør den bestemt ikke dårlig. I like it!
  Og ja, skoen snurrer her. Det må være det franske internet… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker det pink touch – helt klart en keeper! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  De er super fede! Jeg er overbevist..
  Og ja.. den snurrer rundt og gør sig til – præcis som den skal:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare fede! De gir’ da helt sikkert fart under fusserne. Nicenicenice! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizzamysteriet!