Sommer i Sthlm – ACIE
Back On Track

Sommer i Sthlm

.. jeg forestiller mig, at den her bliver en decideret sommer-pest i Stockholm.. Og flankeret af rigelige mængder rosé, lange Skärdgårds-nætter og solbrændte sommerkinder, skal jeg ikke være for fin til at danse lidt med…. Eric Amarillo – Om Sanningen Skal Fram. Jeg kan ikke helt huske, hvor meget svensk man forstår i sange, hvis ikke man taler det sårn’ til hverdag – men teksten er virkelig skæg og borderline inapprorpiate;)

5 kommentarer

 • Den er da ret catchy ! Hmm.. jeg forsår ikke alt, hvad han siger. Men jeg tror vist, at jeg har fanget det mest. Den er jättebra 😀 Jaaa.. lidt svensk kan jeg da 😉

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  HAHAHA, hvor er den catchy og ret sjov faktisk!! Så KUL jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sofie

  ej, hvor er den awesome!! Den har kørt på repeat siden jeg hørte den lige da du postede den.. Tak! 😀 Og teksten er jo virkelig sjov.. Måtte dog lige søge lidt hjælp med lyrics, for mit svensk er desværre ikke så godt som jeg ville ønske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg ikke lige stærkest i svensk, men den fænger under alle omstændigheder! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Yay, den er jo fed! På sommermåden, ik´?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back On Track