Acie’s Hallonpaj – ACIE
Photo Diary SAT 30.04.11

Acie’s Hallonpaj

Til gårdagens grillfest havde jeg bagt en hindbærtærte (aka. hallonpaj på svensk) til dessert – det er en Acie-klassiker, som jeg første gang blev introduceret til i hjemkundskab en gang for mange mange mange år siden… Men; den er super let og super god! Det hele gik lidt stærkt, så jeg fik ikke taget billeder undervejs, men det er så let, at det næsten ikke behøves!

2æg og 160g sukker piskes hvidt og herefter piskes 100g mel i massen.. En tærteform smøres med smør og herefter hældes dejen i. Til slut drysses 200g frosne hindbær ud over dejen sådan lidt tilfældigt. Kagen bages så i 25-30 i en forvarmet ovn på 200grader – et voila… Jeg serverer den gerne med vaniljeis:)

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photo Diary SAT 30.04.11