Om Gode Intentioner – ACIE
Skärdgårdskänsla

Om Gode Intentioner

Om Gode Intentioner

Det startede så godt imorges… da jeg stod op, og var fuld af godt mod – håret ville som jeg, outfittet var ingen udfordring og jeg skulle have mine nye sunnies på, som netop er ankommet med posten. Jow. Det her skulle nok blive en fin dag.. Mycket fin, endda.. Og i al denne medgang, besluttede jeg, at det var dags at være lidt daring.. live on the wild side, I ved.. Så måske man skulle tage de høje hæle på? Bare fordi? Jo.. Helt sikkert.. Det er en brandgod idé. Hæle og nye sunnies – det her kunne ikke slå fejl!

Om Gode Intentioner

… og her er vi så nu. Hælene ligger i cyklen kurven, mens jeg sidder og stråler af ren magelighed iført et par flats… Jeg gir’ mig selv 10point for gode intentioner.

6 kommentarer

 • Misundelsen breder sig…..Ej, jeg var faktisk i Zara på strøjet i sidste uge og der havde de en del af de hvide, så de kan fanges igen. Så dem og besluttede med mig selv at jeg nok egentlig helst ville have de sorte, håber at de kommer i butikken igen….

  ps. super lækre billeder 🙂

  -Merete
  http://asinstyle.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, godt det var cykelkurven! Jeg så det lige som papirkurven – phew!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, hvor jeg er forelsket i de sko! Men forstår nu egentlig godt, at der er dage hvor man foretrækker flats – også selvom man har fantastiske hæle. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode intentioner er fantastiske, men lige så er flats.

  De nye solbriller, er det de samme som på billedet med den stribede trøje? De ser super flotte ud.

  http://korrespondance.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hov, hvad er det for en (mande)fod jeg spotter, på det nederste billed?? Aciiiiiiie, fortæl os nu, hvem er din fotograf? Kæreste? vi er nysgerrige! :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gad virkeligt virkeligt godt at se de sunnies dér, på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skärdgårdskänsla