4 til Fallulah – ACIE
Oh it's Crazy

4 til Fallulah

Fallulah gav den gas på Söder igår – hvilken aften, hvilken koncert! Der er nu noget helt særligt, ved at opleve danske darlings i det store udland. For det første var det en virkelig fin og intim koncert, hvor Fallulah bød hele salen på Jack (… a girl after my liking!) og fortalte små anekdoter mellem numrene. Og for det andet, tiltrækker danske darlings ofte flere udenlandsdanskere… Og på den måde er det næsten som at være i København – omend bare for en aften.. Efter koncerten havde jeg muligheden for at pludre lidt med hende og nedenfor kan I læse lidt af det vi snakkede om:)

4 til Fallulah

Hvordan kan du gi’ den så meget gas i så høje hæle?? Dine Givenchy-støvler er jo fantastike men… av?? Tak!! Og de er faktisk rigtigt behagelige – det går fint! Derimod kan jeg slet ikke optræde i de YSL-stilletter jeg købte til P3 guld. Jeg så dem i Colette og måtte have dem. Men det går ikke!”

Dem med ponyhår? De er eller flotte! Du har netop spillet i Oslo og Göteborg. Men what’s next for Fallulah?? “Frankrig! Jeg er signet i Tyskland og arbejder på at komme bedre ind på det franske marked. Mit pladeselskab arbejder vist på at få mig på nogle TV-programmer og andre PR-ting”

4 til Fallulah

Udover at være musiker er du også selvstændig og arbejdsgiver – hvordan er det pludselig at skulle aflevere momsregnskab og den slags? “Det er en helt ny verden for mig!! Og det tager sindssygt meget tid, og er også en  af grundende til at jeg ikke får skrevet så meget musik lige nu.. Men jeg kan også godt lide tanken om at være chef og selvstændig. Min drøm er at starte mit eget pladeselskab en dag!”

4 til Fallulah

Hvilken bydel i København er din bydel? “Jeg har tidligere boet på Vesterbro, men nu bor jeg sådan lidt mere yderligt, og jeg kan faktisk godt lide det. Det er rart bare at kunne gå rundt i joggingtøj om søndagen… Vesterbro kan næsten blive liiidt for hipster for mig en gang imellem”

7 kommentarer

 • Anne Sofie

  Super sejt indlæg! Mere af det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med hendes musik 🙂 Fantastisk at du fik mulighed for at tale med hende efter koncerten!
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja Fallulah og Jack, de så gode ud sammen 🙂 Hvad havde du på af tøj den aften? Kunne du ikke lave et outfit billede? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må lige sige til hende, at hun i hvert fald har én fan i Frankrig allerede! Omend en meget dansk én, but still… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor dejligt med et lille interview med lidt anderledes spørgsmål til fine Fallulah 🙂 Godt initiativ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Elskede hendes outfit i P3 Guld. Hendes musik er ret meget motiverende at løbe til, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kan jeg dog godt følge hende i det med Vesterbro 🙂
  Gad godt have hørt hende, hun virker som en virkelig cool pige 😉

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh it's Crazy