Hot Mama – ACIE
På Landet

Hot Mama

Hot Mama

Det’ næsten forkert. Det ved jeg godt. Og jeg mistænker, at Pixelstein’s ankomst har haft noget med at gøre. Jeg lover dog, at jeg på ingen måde selv har hverken planer, tanker eller ønsker om at få sårn’ en Pix. Før om laaaaaaang tid ihvertfald. Men derfor er jeg nu alligevel begyndt, at synes, at det er lidt hyggeligt at følge med hos andre, der har det. Og måske nogle af jer allerede har opdaget hende, for hun flyttede ind på min blogroll for en måneds tid siden. Anine. Der netop er flyttet til København. Hvorfra? L.A. selvfølgelig.. Men hun skriver jo på svensk? Ja – for hun er halvt svensk og halvt dansk.. Så there you have it – Sverige, Danmark og LA i én og samme stylish dame; hvem er overrasket over, at jeg bare ikke kan få nok?!……. nå – ingen?! Det er jeg heller ikke selv 😉

8 kommentarer

 • […] noget tid siden rendte jeg ind i Anine. Sådan helt irl. I COS of all places. Hun fortalte, om den smykkelinje hun har designet for Cooee […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De rien – og dejligt, at I også kan lide hende. Fine Anine. Har I også hørt hendes musik på Youtube? If not, så søg på Kill Your Darlings. i like it alot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Super fin blog – super smuk og stylish Mama. Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clara

  Ja fantastisk blog – kendte den faktisk godt, men det er nok fordi det er en mama blog og jeg har baby på vej, så det er sjovt at kigge på Anine som er en stylish mama.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som god blog-inspiration, tak tak 🙂

  /Emma

  http://www.w-l-a.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin blog hun har! Hmm… og det er faktisk ganske interessant at læse svenske tekster, lang tid siden, det er blevet gjort sidst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet, Acie! Hende må jeg bestemt tjekke ud (og så kan det være, jeg kan blive bedre til svensk i samme ombæring…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, hun er fin! Kendte ikke hendes blog, men jeg kan lide hvad jeg ser (og læser, selvfølgelig :-)), så hun er nu tilføjet min daglige blog-liste. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På Landet