Nyt – ACIE
Tegneserie-Helte

Nyt

Nyt

Jeg faldt i tax-free fælden forleden og slog til på denne… Var løbet tør for concealer, og har ellers været ret glad for den jeg havde fra Yves Rocher, som jeg købte i Paris, men kunne ikke overskue at skulle vente på at det blev sendt. Doh. Ved ikke helt om jeg synes YSL-fætteren er pengene værd (har brugt den tidligere.. for mange år siden), men nu fik den en chance igen. Hvad siger I?! Nogen erfaringer? Og har I lige lagt mærke til, at der bliver skrevet om (/købt) meget mere dullegrej these days. Jeg ved ikke hvad det er. På en eller anden måde er det bare blevet meget sjovere. Eller også er jeg bare ved at blive en dulle!??

21 kommentarer

 • Sophie

  Jeg er ikke fan af touche eclat. Jeg synes ikke, den dækker nok, er for tynd og alt for dyr ifht. kvaliteten.

  Men elsker generelt indlæg om dullegrej:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Den redder mig dagligt! Jeg har altid døjet med meget mørke rander under øjnene, og den her er simpelthen det bedste, jeg har fundet indtil videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih – jeg lærer da også noget nyt hver dag:) Fantastisk! Men ja – gad vide om man så skal bruge både og?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må lige give Manjalytz ret. Det er ikke en concealer som man kender dem, men et lille lysreflekterende mirakel. Og man kan jo ikke forvente den store succes, når man ikke bruger det rigtigt 🙂

  Den dækker ikke bumser mm, men det er den jo sådan set ikke beregnet til. Det svarer til at bruge øjenskygge på læberne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg elsker den, men elsker ikke prisen. Nu er MAC endelig kommet med en tilsvarende version som koster 180kr, så den er jeg hoppet på istedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  I LOVE IT! Har brugt den i 8 års tid og jeg kunne aldrig finde på at skifte! Den holder enormt længe og hvad enten det er en highlighter eller en concealer syntes jeg den er FAB! Jeg bruger den rundt om øjenene (under og på det nederste af øjenlåget) og så i fugerne (?) ved næsen – der på siden hvor man ofte er lidt mørk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thilde82

  Jeg brugte også tidligere YSL Touche eclat, i ca. 5 år! og altså den fungerede da, men var ik overbevist om at den var den bedste der fandtes derude. Uden helt at vide det, for det kræver det jo at have oplevet en der var markant bedre. Det er så sket nu, jeg bruger i dag en fra Too Faced, og den holder bedre i løbet af en dag, og har bare bedre dækning generelt. Jeg bruger den især under øjnene for en ekstra friskhed i udtrykket. Og hey så er den også billigere! Fås også i magasin, men langt billigere i uk webshops., fx asos.
  Link:
  http://www.asos.com/Too-Faced-Cosmetics/Too-Faced-Absolutely-Flawless-Flexible-Coverage-Concealer/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1327947&cid=2852&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Honey

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den også, og jeg er meget enig i Annas kommentar (nr.1). Den fungerer altså bare ikke for mig. Den er for flydende, og den skjuler slet ikke noget. Synes den er alt for dyr. Kan slet ikke forstå hypen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine V

  Diors skin flash, clinique, Lancome (teint miracle) eller origins’ er rigtig gode. Især Lancome eller Origins’ er rigtig gode hvis man er lidt tør eller har linjer under øjnene. (Det var ikke en hentydning til at du har linjer, bare mine erfaringer og hvad jeg har hørt andre har oplevet) 🙂

  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Om du er en dulle, ved jeg nu ikke 🙂 En sød dulle så! 😀
  Mht. concealeren, så er den vist mest tænkt som lysreflekterende, så den er genial til de lidt mørke rande under øjnene, men når det kommer til dækning af “plamager” (læs: bumser), så er den altså ringe….imo. Men jeg bruger den stadig under øjnene, for der findes ingen bedre. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Den er ok – men effekten minder meget om den fra Nilens jord. Så den nøjes jeg med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Jeg var egentlig ok glad for min dengang jeg havde en, men du har ret, ved heller ikke helt om jeg synes den er pengene værd. Hvor meget betalte du for den i tax-free?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ifølge mine lokale Sephora-damer er den faktisk slet ikke en concealer men sådan en fætter, der skal give lys til ansigtet på udvalgte steder som fx under øjet, så man ser friskere ud (jeg troede altså også selv, det var en concealer…). Synes tit man kan se på red carpet billeder fx, at kvinderne er meget lyse under øjnene. Om man så både skal bruge en concealer og denne her, hvis det skal være helt optimalt, ved jeg faktisk ikke, men det vil jeg tro. Jeg bruger bare denne her, men jeg har heller ikke specielt sorte rande under øjnene fx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er totalt must have for mig. Tror jeg har brugt den i snart 10 år. Jeg har eksperimenteret med andre concealere, men de virker bare ikke på samme måde. Jeg synes prisen vejes op af hvor drøj den er i brug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EM

  Jeg ELSKER den virkelig… Synes den er SÅ god! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har hørt noget om, at det ikke er en traditionel concealer, men en highlighter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvilken farve købte du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at det er en rigtig god concealer, men det er godt nok mange penge, man skal betale. Jeg bruger derfor lidt flere penge på en foundation, som jeg kan bruge som concealer. Det sparer rigtig mange penge, og så bruger man heller ikke så meget make-up, som hvis man både tog foundation og concealer på.

  Jeg giver dig ret, dullegrej er sjovere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man har bestemt lagt mærke til dulle indslag OG VI ELSKER DET!

  Velkommen i klubben, Dulle Acie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, du bevæger dig tættere og tættere på titlen dulle 😉 I like it though!

  Jeg fik ysl concealeren i julegave, fordi den skulle jeg da også lige prøve, når nu den er så populær, men jeg er ikke blevet fan.. Jeg synes, den var for flydende, og så synes jeg ikke, at den dækker godt overhovedet. Jeg gik derfor hurtigt tilbage til min all time favorite concealer fra Youngblood! Kan godt lide at concealere er mere cremede og ‘smørbare’ i det 🙂

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • m

  Jeg synes ofte man høre, at denne concealer er en af det bedste, men synes ikke den er god til mig, desværre.
  God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tegneserie-Helte