Fly High…. – ACIE
Jeans, Tee, Sneaks

Fly High….

… dream big, work hard and enjoy.. Jeg blev for nogle dage siden spurgt, om jeg lever efter et motto. Det ved jeg ikke om jeg gør som sådan.. Altså det er ikke noget mantra.. Men på den anden side er jeg også ret overbevist om, at livet er nothing more/nothing less end en række valg. Og at man selv gør det til hvad det er. Og det betyder jo både tilvalg og fravalg. Og tanker, ikke mindst. I de situationer, prøver jeg altid at minde mig selv om ovenstående. Godt nok i anden rækkefølge, men det passede bedre til overskriften med fly high 😉 Så jo… Work hard, dream big, fly high and enjoy! Det er sådan det gerne må være:)

14 kommentarer

 • Jeg er ret betaget af dit motto, så har lige lavet et indlæg helt og aldeles inspireret af dig (dit motto) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] blogger’s motto I try to live by. Like this:LikeBe the first to like […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det må du gerne, men da det blot er en synopsis vil du nok ikke få så meget ud af det. 🙂 fx har jeg bare skrevet, hvilke sproglige virkemidler du bruger, men uden eksempler – de kom til fremlæggelsen.

  Min konklusion er langt fra, at den såkaldte “iscenesættelse” er negativ. Har tværtimod undersøgt, hvilke muligheder den giver for dig. Skelner fx også mellem meget direkte selviscenesættelse fx statusopdateringer på facebook som “Så er AT og dansk afsluttet med 2x 12! fedt fedt fedt! flotte roser fra min dejlige kæreste. glæder mig til vi sidder på 5-stjernet hotel i Egypten om 3 uger!” og blogindlæg som dine 🙂

  Vores overordnede emne i år var “At være på”, hvor iscenesættelse (eller overvågning) skulle indgå, så utrolig mange valgte at arbejde med blogs, reality, facebook osv.

  Du har virkelig været interessant at undersøge. Både fordi din blog er fantastisk (dvs. at eksamensforberedelsen mere føltes som en lang overspringshandling ;)), fordi du viser en masse personlighed (uden at lade os komme for tæt på) og fordi du virker til at reflektere over selve det at være blogger.

  Min konklusion er, at det senmoderne menneske bruger medier fx blogs til at iscenesætte sig selv som et led i identitetsdannelsen. Spørgsmålet er så om du er enig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, tak tak… Omend den der med iscenesættelsen self er interessant. Må jeg læse din opgave?? Bare af interesse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Acie, tak for at du er et fremragende eksempel på et senmoderne menneske, der reflekterer over sit liv og sine handlinger – på den bekostning scorede jeg et 12-tal til AT-eksamen om “det senmoderne menneskes iscenesættelse gennem medier”, hvor jeg havde analyseret din blog 😉

  Tak for en super blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep, der er helt sikkert gange hvor man blir thrown off course og havner i et ‘dark place’, men man bestemmer selv hvor stort d dark place får lov til at være og hvor længe man blir der:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline

  jeg er helt enig Acie 🙂 men dog er jeg også enig med Sara – der er ting i livet som man ikke selv er herre over! Men man bestemmer tilgengæld selv hvordan man reagere på dem !! 🙂 Så det er jo igen hvad man gør det til !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt inspirerende motto, Acie! Mit liv er helt sikkert blevet formet af de valg, jeg har taget, så den tanke kan jeg sagtens følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dejligt indlæg sådan en mandag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  er til dels enig med at livet er hvad man gør det til. Desværre sker der mange ting i livet som man ikke er herre over…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  “livet er nothing more/nothing less end en række valg” – det ramte mig helt vildt af en eller anden grund. Jeg sidder og bliver helt rørt. Du har så evigt ret. Og det med at hvad man ikke vælger til, vælger man fra og omvendt. So true 🙂
  Det kan siges så enkelt, uindpakket og personligt – du er bare 100 % i orden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt motto! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Smukt sagt Acie – jeg er helt enig med dig! Håber du er kommet godt til Stockholm:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeans, Tee, Sneaks