Strandbryggan – ACIE
Fly High....

Strandbryggan

StrandbrygganStrandbryggan

Igår tog jeg direkte fra Arlanda, hjem og smide kufferten og  derfra til Strandbryggan, hvor jeg mødtes med slænget og drak et glas rosé i solnedgangen.. Ah.. København i al sin ære, men Stockholm er nu totalt oslagbar om sommeren! Der findes virkelig intet bedre… Og som I kan se, droppede jeg hurtigt min tee og mine jeans.. Det blev alligevel FOR kedeligt. Selv for kedelige Acie 😉 Istedet blev det silkeskjorten, som lidt har fået et comeback i garderoben, efter et par stille måneder.

Strandbryggan

Thx for the photos Kris ;-*

3 kommentarer

 • Aprpceitaion for this information is over 9000—thank you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder – du sælger virkelig Stockholm, jeg er sikker på det er en af verdens skønneste byer! Desværre har jeg aldrig været der…endnu!
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åh det ser skønt ud. Jeg skal også nyde et glas rosé med en god veninde i aften.. – der mangler dog lige en smuk solnedgang i Sverige 😉

  Silkeskjorten er simpelthen SÅ lækker! Me liiiike!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fly High....