Badedyr – ACIE
Lunch Time

Badedyr

Badedyr

Ahhh – sikke en herlig eftermiddag/aften ved vandet… jeg havde desværre kun mit mobilkamera med, men fik alligevel snapshottet lidt hist og her. Af hensyn til dem, der måske ikke lige føler for, at få deres aften forstyret af en let-påklædt agurk, får I dem altså i mini-format 🙂 Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen og se landskamp – Finland  // Sverige.. Jeg hepper på Olof Mellqvist!

 

Badedyr Badedyr Badedyr Badedyr

Badedyr Badedyr Badedyr

Spent the  afternoon by the water.. Yippiiiie!! The weather’s been amazing and I took the first swim of 2011 – good stuff!

17 kommentarer

 • Skatling

  Hej Acie

  Er hel vild med dine små billeder, modsat andre kan jeg forstå?!?

  Vil faktisk rigtig gerne høre, hvordan du laver dem “clickable”…? :0)

  Hvilket program anvender du til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt forelsket i kjolen!! er det længe siden du købte den?
  Amazing blog. xx

  http://theblackapple-karoline.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er absolut heller ikke flov – au contraire, vil jeg næsten sige:) Ellers havde jeg da ik lagt billedet på nettet! Men folk har forskellige grænser og det skal respekteres… Især online! Jeg vil aldrig støde eller genere nogen, og blufærdighedsgrænser er fundamentale og forskellige. Derfor lod jeg folk vælge selv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Pæn mave! 🙂 Du har da intet at være flov over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • guld.log: ha – why am I not even surprised!? 😉

  Stine K.A.: yiiir!

  Lise’ness: ahaaha – thx!! 🙂

  Tina: tak!! Der var ellers færrest der ville vinde mine – tænkte, at folk syntes de var kedelige. Men jeg er godt tilfreds! 😀

  Caroline: thx:)

  Guapizimo: det så også virkelig cute ud i virkeligheden og jeg fik nærmest skæld-ud over, ikke at have det rigtige kamera med, haha..

  Merete: det var også rigtigt rart:)

  Anonym: haha – hvor godt! Send mig endelig et billede af dem in action, når de er kommet 🙂

  Mia: Det er ikke så tit, jeg bliver kaldt smuk – but it’s niiiice. Tak;) Kjolen er fra H&M – den kostede ingenting og er sådan en strandsag. De burde have den nu!

  Line: jeg var ambassadør for deres kampagne for noget tid tilbage – jeg udloddede 3 i en konkurrence og fik selv et par. Win. De fåes på nikes hjemmeside, ja!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor har du købt skoene? Nikes hjemmeside? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej smukke Acie!
  Har lige nogle spørgsmål 😉
  Hvor er den flotte, flotte kjole fra? Den er så lækker!
  Og, den mande-fod, der er ved siden af dig i bikini – er det din bedre halvdel? 😉 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  JAAAAAAAAA! Mand, hvor glæder jeg mig endnu mere til at modtage ACIE-sneakers nu. Havde faktisk glemt alt om dem – men jeg vandt jo… 😀 Og hvor ser du altså flot og slank ud – på den helt rigtige måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahh…hvor ser det bare dejligt ud, selvom billede kvaliteten er som den er, drømmer man sig selv væk. Så fin lyserød kjole : )

  -Merete
  asinstyle.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder, det med svanerne er SÅ sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes nu at du er temmelig meget beach babe 😀
  Og jeg er tro læser her på bloggen, men tænkte at jeg bare lige ville give min mening 😉 Jeg er (personligt) ikke så vild med at billederne er små og nedenunder. Jeg ved godt at du her siger at det er fordi at du vil “forstyrre folks aften med en let-påklædt agurk (XD)

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine sneaks er lækre!
  Og hvor er svanemor-med-svanebaby-på-ryg cute! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige i det her tilfælde ser jeg helst, at folk selv vælger aktivt om de gider se mig i bikini – det er jo unægteligt et lidt bold move, men dem der helst er fri, kan jo bare lade være med at klikke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert indlæg, men billederne må nu gerne være herinde i stort format.. Mit internet er ikke alt for hurtigt, så det tager bare 10 min ekstra når jeg skal loade dem hver for sig.. Øv. dumme teknik!

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er dine sko altså bare smukke! Og du siger, at du ikke er en beach babe?? Det er du i højeste grad!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja sådan noget godt vejr skal udnyttes 😀 Og dejligt at se, at de fine sko er kommet :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh sødt svanebillede:-)

  Jeg vil også have Acie sneakers. Så må du få min gamle didgeridoo…? Jeg lærer gerne fra mig, da jeg faktisk kan klemme et par enkelt ur lyde ud af den;o) (eller kunne engang i hvert fald)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunch Time