Hovedløs – ACIE
Badedyr

Hovedløs

Hovedløs

Mens min krop forcerer dagen, ligger mit hoved blødt hjemme på puden og indhenter mange timers tabt søvn.. I wish… Er simpelthen så træt (igen) idag – heldigvis kommer, der nogen og laver middag til mig senere. Skal bare ligge på sofaen og kommandere, mens andre svinger gryderne i mit køkken.. Win med win på. Risotto. Nom. Og yes – de nye sko agerer trætheds-camouflage. The Acie-Trick.

Hovedløs

Hovedløs

Hovedløs

 

28 kommentarer

 • Vil også gerne høre, hvor de sko er fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej acie (: virkelig flotte sko!! Må jeg bare eje ! (: hvor er de fra ? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kender jeg godt, det der. Håber, du snart kan geare lidt ned, for det er ikke så sundt i længden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa på eventyr med Acie:-D Det glæder jeg mig meget til!!
  Jeg håber du får slappet lidt af i pinsen, selvom den står på Looklab event og sikkert også meget andet.
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ej hvor spændende! Tillykke med det, sikke en chance at få:)
  Jeg har i går tilmeldt mig Looklab friends, så jeg har ikke fået det seneste nyhedsbrev:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har jeg svaret på i vores nyhedsbrev;)

  http://www.looklab.dk/bloggernes-bedste/attachment/acie/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Acie, hvad er det for noget med USA?
  Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De sko er bare super fine til dig…

  http://lenoirblog.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kære Acie – varme tanker også herfra – glæder mig til at komme med på dit næste eventyr her fra den anden side af skærmen!! 😉
  Knus Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder også som en stor (men virkelig spændende) mundfuld. Godt trick at kompensere med høje sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • labre sko, must say!! måske man skulle……?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det jeg egentlig ville sige med min halve roman var: du er ikke alene, men lige om lidt går det garanteret bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige et virtuelt kram fra mig også. “Spredt lidt tynd” dækker også meget godt, om end af helt andre grunde… Klogt af dig at have fundet nogen til at lave mad til dig – stod selv i køkkenet for et par timer siden og lavede pizza og følte mig meget domestic og overskudsagtig osv., havde set sådan et fancy tip om, at hvis man ikke har pizzasten, kan man bare forvarme bagepladen, og så skulle de fungere på lidt samme måde, så det gjorde jeg. Og da jeg så hev bagepladen ud af ovnen og skulle have pizzaen over på den, var den lidt for varm, så jeg måtte bruge to grydelapper. Da jeg så endelig fik pizzaen over på pladen… tabte jeg hele lortet på gulvet! Havde lyst til at sætte mig ned og tude altså! Men ja ja, sådan kan det jo gå. Better times ahead.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er de lækre de sko! hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det skal nok gå det hele – du er sej, smuk og et forbillede for ambitiøse kvinder (ja intet mindre!) Held og lykke med specialeaflevering, visum, job, osv. og tænk på din lille nevø – han er jo vild med dig uanset hvad du præsterer! Tak for en dejlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  eeeeeeeeeeeeeeeeelsker de sko! hvor var det nu du købte dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Skal du til USA igen?? snyd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis I har brug for en looklab-piccoline henover sommeren, så skriver du bare! Kunne godt lyde som om du/I kunne bruge lidt aflastning.

  Mange hilsner fra Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Acie.
  Vil bare lige komme med et lille søvnløshedstip: Det jeg har fundet der virker bedst for mig er lydbøger på iPod’en. Som du skriver er det ofte tanker og bekymringer som man alligevel ikke kan gøre noget ved nu og her som holder én vågen, og en snakkende stemme med en historie virker rimelig effektivt indtil kroppen så falder til ro og i søvn…

  Kan jo være det virker for andre end mig 😉

  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Rigtigt fede skod! dem gad jeg godt have…!!

  http://golddustandbubbles.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvad str er dine Rayban Aviator? 😀 M eller L? jeg har lige modtaget et par i str M, men synes de er så små 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …og vi (jeg) glæder mig til at følge med i endnu et af dine eventyr.
  Du camouflerer nu dit trætte hoved godt. Skoene er skønne og det er du også…..vi overlever et indlæg eller fem mindre, hvis det betyder du får hvilet hovedet og gør klar til flere eventyr at dele med os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Perfekt camouflage, når man først har set dé sko, tager man ikke øjnene fra dem igen. Pææææne! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! De sko er SÅ lækre!! Du skal nok klare det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhmen, DE er da mindst ligeså flotte de der sko! 🙂 Keep your head up – Your mama probably said there’ll be days like these.. bare for at bruge en god gammel kliché 😉

  – Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøj nogle lækre sko 🙂 Og det lyder som at du burde tage nogle dage til et spa hvis du kan presse det ind og slappe lidt af 😉

  xx Seph

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiseC

  Acie, jeg MÅ og SKAL eje de sko. De er jo for lækre!! Har du ikke en hjemmeside på dem? (Hvad måtte du egentlig give for dem)?
  Og hey.. Keep smiling girl – det hele falder jo på plads før eller siden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sefeld Lonnebjerg

  Jeg synes nu altså du ser skøn ud alligevel 🙂
  Læser selv til eksamen – så ved, at man får sovet for lidt,
  med et resultat i at man ikke gider ret meget om dagen..

  – Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badedyr