24.04.2013 // CHUCKS – ACIE
23.04.2013 // M FOR PADAWAN

24.04.2013 // CHUCKS

24.04.2013 // CHUCKS
Der er nogle garderobe-favoritter, der aldrig mister glansen… ligegyldigt hvor slidte og snavsede de bliver. Sådan er det med mine hvide chucks. Jeg ved præcis hvornår og hvor jeg købte dem – USA, september 08. Snart 5 år siden. Og de holder stadig. Fedt. Guderne skal ellers vide, at mange sko er både kommet og gået i samme periode. Der er noget særligt ved den slags – man føler ligesom at man har fundet noget helt rigtigt!

Skriv en kommentar

 • Camilla

  Bare iorden :-)men jeg glæder mig til der kommer lidt tøj tilsalg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bruger jeg ikke så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Coolt! Hvad med trendsales?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en shop – som er lidt tom lige nu. Men jeg fylder den snart igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du har ikke et indlæghvor du sælger tøj?:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er fra Zara:) Og tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er dine bukser fra ?:) feed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit forhold til mine hvide converse er stadig nyt. Vi er stadig på flirtestadiet, og jeg glæder mig sådan til at vi bliver et fast etableret par, hvor man kender hinanden ud og ind. (Mine er købt i efteråret).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh sådan har jeg det akkurat med mine Acne Pistols! Min garderobe undslipper aldrig sådan et par, hvis jeg kan slippe afsted med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Mine Con’er skal også bare være slidte, brugte og let snavsede for at være autentiske – elsker dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan har jeg det med omkring 20 par i samlingen. Jeg har et unaturligt forhold til sko… Ahem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine yndlingsconverse, der bliver flittigt brugt, er også købt i USA i 2008 – dog i oktober 😉 Som tiden dog flyver, jeg husker også stadig, hvordan jeg sad i enormt dilemma mellem dem og en stribet model. Åh ja. De lever stadig og har fået det der helt specielle slid, der gør dem ti lige præcis mine sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fuldstændig samme forhold til mine! Og jeg vil blive ved med at gå med dem, lige indtil sålen falder af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23.04.2013 // M FOR PADAWAN