25.04.2013 // NIKE AIR MAX FOR ME

27.04.2013 // OUTFIT


Mja… Det er ikke lige sådan jeg ser ud idag. Men jeg gjorde forleden. Og tænkte, at I lige kunne få resten af outfittet med Moss CPH-trøjen og NEW ICONS-læderjakken. Jeg er ret tilfreds med begge dele, og hvis ikke M-trøjen pt lå kryllet sammen i vasketøjskurven kunne den godt være røget på igen idag, hvor jeg iøvrigt tror jeg vil indvie mine nye Air Max – turen går til Malmö med the artist formerly known as CharlotteD. Jeg er sikker på, at hun sender sine regards;)

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

25.04.2013 // NIKE AIR MAX FOR ME