27.04.2013 // OUTFIT – ACIE
25.04.2013 // NIKE AIR MAX FOR ME

27.04.2013 // OUTFIT


Mja… Det er ikke lige sådan jeg ser ud idag. Men jeg gjorde forleden. Og tænkte, at I lige kunne få resten af outfittet med Moss CPH-trøjen og NEW ICONS-læderjakken. Jeg er ret tilfreds med begge dele, og hvis ikke M-trøjen pt lå kryllet sammen i vasketøjskurven kunne den godt være røget på igen idag, hvor jeg iøvrigt tror jeg vil indvie mine nye Air Max – turen går til Malmö med the artist formerly known as CharlotteD. Jeg er sikker på, at hun sender sine regards;)

Skriv en kommentar

 • Er meget misundelig på den læderjakke der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hiiiiils CharlotteD.! 🙂 Og så god tur. Jeg pønser på at besøge Malmø om et par mdr. Mon du har nogle gode tips man skal se? (Jeg skal nok søge lidt på bloggen senere, men ligger lige og slapper aaaaf efter træning – i formiddags! Haha!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • how cool is that!

  xoxo from rome
  K.
  kcomekarolina.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Et af de lækreste outfits til dig!!! LOOOOVE it :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H.

  Vi saaaaavner CharlotteD!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du ser godt ud. Hvordan er sweatshirten i kvaliteten? Den ser jo fin ud 🙂

  Hils endelig CharlotteD mange gange og sig, at hun er savnet!! (kan du ikke lokke hende tilbage til bloggen?? 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25.04.2013 // NIKE AIR MAX FOR ME