01.05.2013 // DEN LILLE HVIDE – ACIE
30.04.2013 // CARIN WESTER BOMBER ON A BUDGET

01.05.2013 // DEN LILLE HVIDE

01.05.2013 // DEN LILLE HVIDE

Som nævnt slog jeg til på en lille hvid jakke, da jeg var i Malmö i weekenden. Jeg har carte blance til at købe jakker, for jeg mangler altid jakker til job. Altid. Og således røg der altså endnu en lille sag med hjem. Den er fra H&M og står vist i 499kr på vores side af Sundet. Tilfreds med den er jeg bestemt – og gav den altså tommen op på en ellers noget doven søndag langs søerne.

Derudover har jeg haft gang i en lille spring-cleaning af klædeskabet og shoppen er igen blevet fyldt med lidt ting og sager – sving gerne forbi 😉

Skriv en kommentar

 • Hahahaha… Oh, how I know it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtigt god – jeg er ihvertfald meget glad for den:) Perfekte lille hvide jakke! Tillykke med huen lige om lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er den smuk! Hvordan er pasformen? Den ville være så god, nu her når man bliver student om snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor jeg godt kender det der med altid at mangle en eller anden kategori af beklædning. For mig er det sko, som jeg a.l.t.i.d lykkes med at købe lige et par cm for høje til rent faktisk at kunne bruge dem til daglig. Men altså ærligt talt, det er da også håbløst fundet på, at os i str. 37 får præcis lige så høj hæl som dem i str. 41, vi har jo meget mindre fod at fordele stigningen over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov sorry, ville have linket. Men jeg mente Marie fra Blame it on fashion http://blameitonfashion.freshnet.se/2013/04/08/new-in-14/ jeg kunne jo også bare huske at linke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie hvem? 🙂 Sorry er sygt dårlig til at følge med for tiden. Fuldtidsjob and all!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niksen – den er i stof:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er den i læder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Acie, den er søreme fin. Ved du om det er den samme som Marie lige har købt, det er svært at se detaljerne. Hvilken H&M har du købt den i og er det fra Trend?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30.04.2013 // CARIN WESTER BOMBER ON A BUDGET