12.05.2013 // PINK NEON ESPADRILLER – ACIE
12.05.2013 // ZARA PONY LOAFERS

12.05.2013 // PINK NEON ESPADRILLER

12.05.2013 // PINK NEON ESPADRILLER

12.05.2013 // PINK NEON ESPADRILLER

12.05.2013 // PINK NEON ESPADRILLER
Woot. Så bliver det dårligt mere forårsagtigt, hva’?! Eller. Jeg burde måske lige have toppet hele scenen med en pastelfarvet trøje (guderne skal vide, at jeg har et solidt arsenal at vælge imellem), men altså… Istedet sportede jeg min A Question Of-sweat, som jeg vandt i bingo (I kid you not) for nogle måneder siden. Det er egentlig en herresweat, men hvem går op i det, når den er prikket&pæn?! De laver altså bare nice bomuld… Det skal de have..

Søndagen tilbragte jeg iøvrigt, som I kan se, altså på legepladsen i Fælledparken med én, der nok helst bare ville bruge alle døgnets vågne timer på at “gyng’ maje håjt’. Iført meget neonpink espadriller (de mørkeblå er en erstatning for disse, mens disse er en erstatning for de der helt ustyrligt pæne fra Stella, som jeg hver evig eneste weekend, står og aer nede i OZ på Østerbrogade…. Er der lige nogen, der gider, give mig dem?! Hvis jeg ønsker mig dem rigtigt hårdt?!), som er fra H&M og findes lige HER – de er nogen kleine bastarder, så man kan med fordel gå en størrelse op:)

Skriv en kommentar

 • Pernille

  Jeg må hellere få skaffet mig sådan et par lækre sko!

  http://the-simple-way.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah… Du er sød LaChrissen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ pænt, Honey! <3
  You look nice 🙂

  xoxo Lachrissen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Det lyder som en god dag for Pix også 🙂 FP er jo også blevet et vildt sted (fuuuld af unger) efter “ombygningen” – paradis nærmest for børn (og hunde). Kender flere hundebasser der er temmelig vilde med trampolinerne hehe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Tak – i øvrigt vil min lille gut også helst bare gynge (hele tiden) “heeelt derop”, som han siger og hentyder vist til at vi skal op over gyngestativet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe helt ok 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Galleri K 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hvor i Kbh har du gaflet dem? Jeg har opgivet webshoppen. Jeg er pjattet med neon og tænker et par i pink eller grøn vil være et godt supplement til den neon orange bluse jeg købte den anden dag.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laurabitte

  Hovsa, fik vist kun lige skimmet teksten 🙂 men tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …. Læs lige indlægget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah… Det tror jeg altså ikke Guapa! Du laver jo ikke andet end at drøne til Spanien i tide og utide – dine fødder MÅ også være brune

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laurabitte

  Hvor er de espadrilles fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er ret cool i pink de espadriller og klæder så også din allerede lækre tan, jeg ville se farlig ud i dem med vinterhvide fødder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Hvor er de fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.05.2013 // ZARA PONY LOAFERS