19.05.2013 // REGNJAKKE TIL MIG – ACIE
17.05.2013 // GODE BASICS

19.05.2013 // REGNJAKKE TIL MIG

19.05.2013 // REGNJAKKE TIL MIG
Jeg gør voksne ting for tiden. Som at gå til tandlæge. Og rydde op i mine køkkenskabe. Og støvsuge mindst én gang om ugen. Og for at toppe denne voksen-stime har jeg oven i købet købt en regnjakke. Får jeg ros nu, mor? Oprindeligt under påskud af at skulle på Northside, men en dag som idag gør den mig også godt. Min er armygrøn med neongule detaljer, men den fås også i sort med neonpink detaljer – og hvis andre lige står og mangler en regnjakke kan I finde begge versioner online LIGE HER

Skriv en kommentar

 • Når man først har en, så bruger man den altså mere end lige forventet, synes jeg :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i love rainy days!

  xoxo from rome
  K.
  kcomekarolina.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, voksenpoint til dig! Jeg mangler endnu at få fingrene i en god og praktisk regnjakke (til min mors store forargelse. hm).

  Den er faktisk enormt fin, den du har fundet. Så kan man se fashionabel ud, samtidig med man hopper i regnpytterne! (Det skal jo heller ikke blive for voksent, det hele 😉 ..)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17.05.2013 // GODE BASICS