STRIBER & ESPADRILLER I LYSTBÅDEHAVNEN – ACIE
NEWS: ISABEL MARANT FOR H&M

STRIBER & ESPADRILLER I LYSTBÅDEHAVNEN

I disse tider, hvor solen skinner, varmen trykker og aftenenerne er lange, er der ét rum i mit lejlighed jeg bruger væsentligt mere end alle de andre. Min altan. Hele tiden. Jeg spiser min morgenmad på altanen og der bliver tændt op i Weberen hver aften (det er jo let, når man har udstyret sig med en gas-version). Heck, i weekenden blev grillen endda tændt til morgenmaden. Igår aftes var ingen grill-undtagelse – solens sidste stråler og en sommersalat, efterfulgt af en doven stroll langs lystbådehavnen mens solen gik ned. Naturligvis iført maritime striber, nye espadriller og Kongeskibet i baggrunden 😉

Skriv en kommentar

 • Har fået hjælp af venner og har nappet dem i udlandet – måtte også kæmpe længe før det lykkedes:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er altså lidt vild med den sweatshirt der. Måske man burde gå på jagt efter den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria N

  Hej acie
  hvor er dine fine espadriller købt henne?
  jeg har ledt efter disse model, men uheldig hver gang ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Det er jeg glad for 🙂 Det lyder måske stalker-agtigt, men det var nu helt tilfældigt at jeg kom forbi. Anede faktisk ikke det var der, før jeg pludselig selv var der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Øv, så fine de er på dig bliver man jo ekstra bitter over ikke at have fået fingrene i et par. 😉 suk. Nåmen, hvis du vil sælge siger du bare til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I min ejerforening må vi heldigvis godt – med gas på alle altaner og med kul for os, der bor øverst (men det er så usmidigt, så jeg holder mig til gassen:) ). Iøvrigt hyggeligt, at du kunne genkende Kajen forleden – scary hvis det havde været alle andre, men ok når det er dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Hehe troede ski lige i et meget kort sekund at espadrillerne var et par hvide klipklapper(!) hvor det sorte var dine tæer, som af en eller anden grund lige trængte til et bad 😀 Kan godt forstå grillern blir tændt. Gid det var mig der måtte grille på altanen. Vi har en rigtig stor og solfyldt altan, men man må ikke grille på den. Lidt øv – kunne godt finde på at bryde reglerne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahahahahahahahahahahaha…. POCKET VERSION! NU NU NU NU!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men lägg ägg och giv mig de sko der!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, jeg er også glad for dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De espadriller der.. Er slet ikke misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEWS: ISABEL MARANT FOR H&M