SOMMER // WEEKEND-PICNIC – ACIE
VIND ET GAVEKORT TIL MAGASIN

SOMMER // WEEKEND-PICNIC


Forleden da jeg kom hjem fra arbejde, stod denne picnic-kurv og ventede på mig. Det er ikke så tit, at jeg får skrevet om de ting jeg modtager (på denne måde ihvertfald), men jeg blev simpelthen så glad. Af flere årsager. For det første var det en enormt hyggelig overraskelse, og for det andet varmede det mit lille hjerte, at jeg alligevel (omend ikke specielt eksplicit) har formået at formidle min kærlighed til god mad, god vin, gode cocktails, gode oplevelser og well.. godt selskab.. Jeg er en levemand levedame. Jeg rejser, jeg spiser, jeg drikker, jeg griner. Det ved dem, der kender mig bedst. Og tydeligvis også dem, der ikke kender mig på anden vis end gennem skærmen. Det er da rart. At jeg – selvom det ofte (omend ikke kun) handler om nye sko – også har formået at fortælle den del af historien, der går på helt andre ting. Nuvel. Tilbage til picnic-kurven. Den kommer fra Riedel, som jeg iøvrigt var til Champagne-smagning (yeah.. that’s right.. det var lækkert.. den historie skylder jeg jer også) hos for et par uger siden. Den var fyldt med lækre sager – heriblandt to glas uden stilk. Perfekte til sommerens picnic-ture.

Jeg er – som led i mit redebyggerprojekt, vi tidligere har været inde på – gået igang med at samle på Royal Copenhagens “Hvid Riflet”. Bestik og glas er imidlertid stadig fra hhv. IKEA og noget jeg har arvet fra farmor&farfar. Men nu er glassamlingen altså startet. De skal være Riedel, som vel er for glas, hvad Royal Copenhagen er for porcelæn!? Et godt match, tænker jeg. De forhandles af HJ Hansen, og er nu – hvis nogen skulle være interesserede, mor og far – tilføjet til ønskesedlen.

Skriv en kommentar

 • Hej Christina,

  Den koster 300kr i butik i DK, og har kun været brugt én gang hjemme i lejligheden, så det er ikke en fejl.

  Mvh:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har samlet på Confetti stel fra Alumnia (50’erne) i mange år, men mangler stadig at finde på nogle pæne glas. De er de samme fra IKEA, men måske skulle jeg se nærmere på Riedel, de er da vildt fede! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg samler også på RC (dog mega mussel), og mangler faktisk nogle ordentlige vinglas. Fik for nogen år tilbage Erik Bagger, men dem er jeg egentlig ved at være lidt træt af. Så det ku jo være man skulle kigge efter nogle Riedel i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Herhjemme består samlingen af diverse vinglas også af Riedel, men det er ikke for min skyld.
  Ifølge min kære mand er der intet andet der kan bruges, så han var meget tilfreds, da jeg fortalte om dette indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uh jeg er også begyndt at samle på hvid riflet – man føler sig lidt gammel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  Skønne billeder ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND ET GAVEKORT TIL MAGASIN