SUMMER HIGH // HVID SOMMERKJOLE – ACIE
FESTIVAL OUTFIT // RF13

SUMMER HIGH // HVID SOMMERKJOLE

SUMMER HIGH // HVID SOMMERKJOLE

SUMMER HIGH // HVID SOMMERKJOLE
Sidste år i juli, så jeg sådan her ud, da vejret viste sig fra sin fineste side, som det også gør det i disse dage… Idag er lidt anderledes – er blevet fældet af en gang sygdom (tarveligt) og har mest bare været iklædt min dyne idag. Deraf stilheden herinde:) Jeg er heldgivis i bedring, så forhåbentligt behøver jeg ikke ligge bænket på sofaen (mens jeg længselsfuldt kigger ud på virkeligheden) længere. Det er tortur. Virkelig.

Ooog… Jeg bliver altid spurgt om den her kjole, når jeg viser den frem, så mens jeg husker det; den er meget meget gammel og købt for 100kr i en lille biks i Amagercentret. Mærket er faldet ud og jeg ved – litterally – ingenting om den, hvilket er ærgerligt, for den er en favorit og lige ved at falde fra hinanden. En replacement er much needed!

4 kommentarer

 • Hvor ser du bare skøn ud i den hvide sag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du kender nogen med en symaskine, (der kan finde ud af at bruge den i modsætning til undertegnede,) så ligner det noget, der ret hurtigt kunne kreeres en kopi af. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, husker godt de billeder! Den er så sød den kjole 🙂
  Håber du snarest kommer dig over sygdom så du også kan nyde det gode vejr 🙂

  xxx S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej Acie. Vil bare lige sige at jeg er vild med din blog. Synes du gør det så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL OUTFIT // RF13