BDAY // ON MY WISHLIST – ACIE
HOME WORK

BDAY // ON MY WISHLIST

BDAY // ON MY WISHLIST

Det her kan vel betragtes som en slags service-indlæg. I ved – en curtesy til de af jer, der nu måtte føle for at købe mig en gave til min fødselsdag (7. august – igen, service-meddelelse). De her ting ønsker jeg mig meget. I kan godt se, hvor godt de ville passe ind i min garderobe, ik!? Jo I kan da! Kjolen fra Anine Bing vil være perfekt til, når jeg skal drøne rundt fra flødepasta til flødepasta i Italien senere på sommeren, tasken fra LeoWulff er – yes, you know it – Acie-farvet. Jeg vil advokere for, at modellen burde bære mit navn. Sarah – er det noget vi kan arbejde på? Den er fra den nye kollektion, som iøvrigt er fyldt med tasker jeg gerne vil have. Den her er også pæn. Vildt pæn. Trøjen fra Kenzo er både en sweatshirt, stribet og en kende frankofil – 3 fuldtræffer på én gang. Jo tak. Og Isabel Marant’s “Bobby” er den sidste model i samlingen, som jeg mangler for at gøre den fuldendt. Der er jo pt et gabende Bobby-hul, som bare venter på at blive udfyldt. Jo der er. Og det fine “Forget me not”-bangle fra ByBiehl i guld er delikat og tjekket på samme tid. Perfekt på min ur-arm. Haps, blev der sagt. Så yes – dagens service-indslag. Listen er naturligvis ikke udtømmende, men en spæd start på en føljeton af ønsker 😉

Skriv en kommentar

 • Hej Nina,

  Ja, de sender fra USA, så du skal nok forvente en toldregning desværre 🙁

  Acie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ved godt, det her er et gammelt indlæg, men ÅH HVOR ER DEN KJOLE FIN! Jeg må eje den, virkelig den perfekte sommerkjole. Men Acie ved du, om de sender fra USA eller hva’, så der kommer giga toldregning oven i? Kan ikke helt regne den hjemmeside ud. Men damn, jeg kan ikke få den kjole ud af hovedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg købte Bobby i går, mit dyreste (fuldpris)køb nogensinde, men da de stod i vinduet og jublede mig i møde, var jeg sikker: Vi kommer til at leve langt og lykkeligt sammen! Jeg er for iøvrigt stadig sikker – de er så smukke og gode til lange gåture tilmed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiih den der kjole har jeg også savlet over i lang tid.. Det er den perfekte sommerkjole i mine øjne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der sweatshirt må også uden tvivl være den jeg skal eje, hvis jeg en dag alligevel skulle falde for fristelsen og købe en sådan. Jeg mener, den er jo stribet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – I know.. Goddammnnnnn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh, den taske.. Hvor er den bare fandens pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME WORK