OUTFIT // STOCKHOLM STROLL – ACIE
WEEKEND GETAWAY // STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

OUTFIT // STOCKHOLM STROLL


Ahhh… Stockholm! Jeg fik taget ca. en milliard billeder – primært af rejemadder, store bøffer, en kage, nogle is og diverse cocktails. No surprise there, altså. Og mens jeg vælger ud, redigerer og strikker på den opdaterede Stockholms-guide jeg har lovet, får I her et lille outfit fra en fin sommeraften i verdens pæneste hovedstad. Vi spiste flødepasta og strollede rundt i Gamla Stan, nød udsigten over Strandvägen fra broen til Skeppsholmen, så bådende ligge og skvulpe ved Nybroplan og nappede en cocktail i Story’s hotelbar inden vi var så trætte, at vi væltede omkuld på sengen. Ret skønt.

Skriv en kommentar

 • Mange tak! Og også tak for ros med kommentarer – omend det er ufortjent. Der er perioder, hvor jeg simpelthen ikke kan nå at svare, men jeg prøver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den nederdel er så yndig! Og så synes jeg det er dejligt, at du svarer alle dine kommentarer. Meget overskudsagtigt. Det var bare lige noget jeg bed mærke i 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, du er sød – jeg gør mig umage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat

  Hold da op, jeg er imponeret over din altid fine tone du holder herinde! Ligelemeget om folk er uenige i stil, eller som her vil vide mere, så svarer du altid pænt tilbage – det er dælme prisværdigt, og en fantastisk egenskab! Det var bare lige dette jeg ville sige, og hav så en forsat god ferie, det ser dejligt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor er du bare sød. Tusind tak for at sende god karma ud i cyberspace!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja

  Hej!
  Jeg vil lige slå fast, at du er en skønhed! 🙂
  Hilsen Ronja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mon ikke vi bare er vokset fra hinanden? 🙂

  Don’t get me wrong – den svider og går lige i hjertet sådan en kommentar. Er man overhovedet relevant? Det ved jeg ikke. Tydeligvis ikke for dig længere – og det er helt ok:) Når det er sagt har erfaringen også lært mig, at det nogen elsker (se blot i dette kommentar-spor) er det som andre hader. Jeg kommer aldrig til at kunne gøre alle tilfredse – det vigtigste er, at jeg selv er tilfreds. Og iøvrigt hygger mig med dette lille hobby-projekt.

  Jeg har her min egen lillebitte plet i cyberspace – og det er vel helt ok, at den ikke længere opfylder noget behov for dig, for som du selv er inde på, så er blogland fyldt med spændende og gode blogs med sjove/skæve/kreative/inspirerende vinkler, hvor du istedet kan få dit daglige ‘blog-fix’. Det er helt sikkert prisværdigt, at du ønsker, at jeg lige kunne ændre lidt hér og lidt dér, så jeg igen kunne passe i din verden – men sådan fungerer det jo desværre ikke med et så personligt medie som mit. Jeg er jo bare den jeg er. Mine grænser går bare der de går. Så fleksibelt et medie og så alligevel så rigidt 🙂 Ak ja..

  Jeg håber, at du finder den/de blog(s) der gør det helt rigtigt. Det er jeg sikker på. Der er så mange gode derude 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Altså, det er jo lidt (læs:meget) åbenlyst, at der er en, der tager dine billeder – er det så farligt, at skrive, om det er en veninde/kæreste/ven whatever? Min kommentar går nok på, at jeg desværre synes, at du har trukket aaaaalt det personlige ud af din blog. Selvfølgelig (!) skal man holde noget for sig selv og have et privatliv… men nogle gange under jeg mig over, hvilken sådan profil, du synes din blog har – er den overhovedet relevant? Det er jo ikke en personlig blog, måske heller ikke sådan high fashion, ej heller mad/bolig/whatever blog? Jeg er nok bare ærgerlig over, at du har scaled det så meget tilbage, at de fleste af dine posts basically er det samme slags tøj med et par få linjers tekst. Intet galt i at have en fast stil, men det kunne være super, hvis du fx tog nogle problemstillinger op en gang i mellem? Fx at være ung på arbejdsmarkedet, være sådan mid/late twenties girl og de forventninger og pres, der er fra omverdenen, hvad DU synes om blogs generelt, da du efterhånden har været i gamet i lang tid, hvad dine tanker for fremtiden er? Hvis du ikke vil dele dette, hvad vil du så dele… outfits? I dont know, jeg synes at andre bloggere har fundet en god tilgang til at vise lidt, men ikke for meget, men du er desværre blevet totalt anonym i mine øjne 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stockholm er en fantastisk lille perle – verdens fineste hovedstad:) Og tak søde Tina 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha… NEJ! Rejer rules! Og tak – du er sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sød – tusind tak 🙂 🙂 kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder absolut som en hel fantastisk lille getaway 🙂 og så ser du bare så glad ud her ogå kombination med teksten – åh, så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker når du fortæller om stockholm! Elsker at du holder en del af dit privatliv privat, men at at din lykke samtidig er fuldstændig obvious! Elsker at du altid får mig til at skrive rejer på indkøbsseddlen (for FINDES der nogen bedre sommerfrokost end rejemadder?) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Skønne Acie 🙂 Åh hvor lyder det bare vidunderligt. Og hvor ser du bare dejlig ud. Helt vildt :))))
  Kram fra Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder vel nok skønt og hvor er du fin!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej acie, må vi høre hvem du var afsted med? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND GETAWAY // STOCKHOLM I MITT HJÄRTA