OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL – ACIE
ABOUT ME // 8 PERSONLIGE

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

Hep… Jeg tog hul på Trailerpark-festival igår aftes. Øllene køber man ikke i kander, men som en sixpack for en hundrede-lap og der er langt fra støvede festival-marker til den asfalterede skatepark på Vesterbro. Det er et fint lille kultur-univers bygget midt i byen, hvor både kunst og musik går hånd i hånd med øl-dåser og hipsterhår. Selv fik jeg hørt Taragama Pyrajama og Rangleklods, men da klokkken slog 23, måtte jeg kaste håndklæddet i ringen og erkende, at jeg (efter en lang arbejdsdag) var for træt til at blive og se Mø. Jeg trøster mig med, at jeg så hende på Northside:) Var nogen af jer mon også forbi?

Skriv en kommentar

 • mille

  Det ser super hyggeligt ud med retro VW og flamingoer.
  Vil egentlig bare høre, hvor din jakke er fra? Den er pæn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Tak for tippet, Maria! Så kan det være at jeg lige må et smut forbi Lyngby, hvis de ikke findes i en butik tættere på centrum. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Var et fantastisk arrangement igår 🙂

  Skoene er i butikken i Lyngby 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvilken H&M har du fundet skoene i? Har efterhånden ledt i så mange af butikkerne uden held. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh manner, hvor hyggeligt! 🙂
  Noglegange ærgrer jeg mig lidt over at være fynbo og ikke Køwenhavner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABOUT ME // 8 PERSONLIGE