SHOPPING // NIKE ROSHE RUN ATOMIC PINK – ACIE
OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

SHOPPING // NIKE ROSHE RUN ATOMIC PINK

SHOPPING // NIKE ROSHE RUN ATOMIC PINKHaps. I weekenden faldt jeg over disse, og kunne ikke andet end at slå til. Farven er mere fersken i virkeligheden, og dermed meget mig;) Det er et par Nike Roshe Run og farven hedder “Atomic Pink”. Jeg satser på, at de både vil barbere nogle sekunder af mine kilometertider i løbesporet OG vil gøre mig mere synlig i asfaltjunglens hipster-crowds. Dual purpose og dobbelt godt, ser I nok. Jeg købte dem iøvrigt i Sportmaster og har allerede spankuleret rundt i dem – fuldt outfit to come 🙂

22 kommentarer

 • Emmilie

  Nøj, hvor er de fede! Jeg overvejer selv og købe denne model! http://www.unisport.dk/fodbold365/nike-roshe-run-lysebla-dame/115711/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej acie 🙂
  nu har jeg længe kigget på dine flotte nike roshe sneakers, og jeg skal helt sikkert selv have fat i et par 😀
  men jeg er lidt i tvivl om størrelsen. synes både jeg har hørt, at de skulle være store og små i størrelsen…
  men hvad mener du om størrelsen på dine? 🙂 de er jo simpelthen så fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den model, som jeg tror du snakker om, kan du få i Naked i København, der så jeg dem anden dag. Og ja, de er så fine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … Og jeg løber (so far) glad i mine Nike Free’s, så skal vi ikke begrave denne lidt kværulerende diskussion med det 🙂 Hvis de er helt frygtelige at løbe i, så lader jeg jo bare være 😉 Men tak for al velmenende input!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå nej, jeg tror du misforstår mig. Det var slet ikke feisty ment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har sjovt nok også læst et interview med designeren, og han siger rigtigt nok, at den er designet med silhuetten for en løbesko til NSW linien (Nike Sports Wear, mere “moderigtigt” end funktionelt), men IKKE designet som en “performance running shoe”. Så ja, man dør nok ikke af at løbe i den, men det er nok heller ikke optimalt 🙂

  Og som Lone så ganske smart skriver nedenfor, så er de sgu nok i samme båd som Free’s på løbefronten… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Aja, feisty svar 🙂 Skrev også bare “mener” da jeg ikke kunne finde dem under løbesko inde på Nikes hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, eg er vild med den model, hvor stoffet er nærmest flettet. Ved du tilfældigvis om de kan fåes i en grå/beige farve? (jeg er ikke så sprælsk, heh). Jeg har nemlig set et billede af et sådant par på nettet, men jeg er aldrig faldet over dem i virkeligheden, g jeg er en novice ud i sneaks, så jeg aner ikke, hvor jeg skal kigge efter dem. (de er ikke på Nikes hjemmeside).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, de var fælt fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare lækre! Jeg vil med glæde løbe efter året i møde med de der Acie-farvet basser 🙂
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Nu arbejder jeg i en Sportmaster og kan sige, at Roshe Run er ligeså god til løb som Nike Free Run. Der er jo så delte vande hvorvidt de er gode løbesko eller ej, men er du glad for at løbe i Nike Free, bliver du højst sandsynligt også glad for disse! 🙂

  Og forøvrigt er modellen mega fed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ih altså – dem kunne jeg nu også godt tænke mig da… men kan man snart retfærdiggøre flere sneakers på hylden… Syns’ ikke rigtigt jeg får brugt mine Isabel Marant’s som jeg havde tænkt mig – ryger altid i et par støvler istedet… og med New Balance i snart alt for mange farver vil jeg nok ikke finde forståelse for endnu en nyerhvervelse i kategorien … suk…. men så igen… det her er jo LØBE-sko.. det er jo retfærdigvis noget HELT andet … sådan nogen har jeg jo slet ikke…. ja faktisk MANGLER jeg dem jo så…. i samlingen….
  Go’ snak… tak.. ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaja, lad os ikke diskutere den slags 🙂 Jeg har læst et interview med designeren, som siger, at de er lavet som en løbesko, men det betyder jo ikke nødvendigvis, at de er en god af slagsen. Jeg ser hvordan det går, og hvis ikke de er gode, så fortsætter jeg i mine Nike Free’s 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare så fine!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Det kan man mene – Men du finder ikke Roshe run under løbesko på Nikes hjemmeside.

  De er mega pæne, men til løb ville jeg nu også finde en anden sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sko – Og fed farve! Har det tit sådan at mit træningstøj er rimelig enkelt og helst i neutrale farver, men så må der gerne lige komme lidt PANG på fødderne for at opveje det. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Me too – very Acie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg kunne heller ikke lade være, selvom jeg nok ikke rigtigt mangler sneakers 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså de hedder jo Nike Roshe RUN, så mon ikke Nike havde givet dem et andet navn en “RUN”, hvis ikke man kunne løbe i dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare fine! 😀 Er helt pjattet med farven 🙂
  Hilsen fattig-bloggeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av av av for en fantastisk farvekombination! Og så til brune ben, mums 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hold kæft hvor er de sprøde! Men ved ikke om du er klar over det, men mener ikke at de er lavet til at løbe i 🙂 Men shiiiat, de lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL