HAR DU MON? // H&M NUDE STRAPPY SANDALER – ACIE
DAMERNES DAG // NÅR HELD OG LYKKE IKKE ER NOK

HAR DU MON? // H&M NUDE STRAPPY SANDALER

HAR DU MON? // H&M NUDE STRAPPY SANDALER

Sommeren går på hæld og det er nok ikke meget, man får brug for nude strappy sandaler de næste par måneder… Men! I ulogikkens tegn leder jeg altså med lys og lygte efter ovenstående par i str agurk (39 eller 40). De er fra H&Ms Concious Collection, der kom på gaden tidligere på sommeren og stod oprindeligt i hele 349kr.. Er der mon én af jer, der har et par liggende, som I gerne vil ekspedere videre til mig? Så send meget gerne en mail på acie@looklab.dk 🙂

3 kommentarer

 • Desværre ejer jeg dem ikke (og gjorde jeg, var jeg nok heller ikke villig til at videresælge!) 🙂
  Jeg håber, at du har heldet med dig, for de er godt nok fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De är fantastiska!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  hvorfor har jeg ikke set dem noget før? de er jo intet mindre end fantastiske!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAMERNES DAG // NÅR HELD OG LYKKE IKKE ER NOK