OUTFIT // GÅET HELT I SORT – ACIE
OM AT VÆRE EN KEGLE // BIANCO NUDE STRAPPY SANDALS

OUTFIT // GÅET HELT I SORT

Sko – Isabel Marant // Kjole – Envii by Sofies Blog // Frakke – Monki // Taske – Everie Cph // Tørklæde – Toogoodtobebasic

Jeg er gået helt i sort for tiden. Eller. Hehe. Måske ikke på dén måde. Men de sorte outfits dominerer i min hverdag – det er bare så pokkers let og fungerer på både job og til en aften ude, som igår, hvor jeg flød ud i Sofies sofa (og i dagens anledning var trukket i hendes design), ondulerede en pizza og vendte verdenssituationen med værtinden, Christina og Tine. Sidste uge endte med at blive lidt hård, præget af lange dage, forskellige lufthavne, hoteller og ømme fødder… Så lørdagen var kærkommen og blev i store træk brugt på at sove på sofaen – kun afbrudt af et ambitiøst cykellapnings-projekt (yes.. jeg kan lappe min egen cykel and it feels good;) ). Så altså. Det var forklaringen på mit fravær. Jeg prøver, så godt jeg kan, at opdatere én gang om dagen, men engang imellem glipper det, fordi livet vil mig det anderledes. Og det er ok. Det har jeg lært med tiden. Ellers tror jeg, at jeg ville knække nakken.. Gå helt i sort, om man vil;) Anywhoodles. Mere om den slags senere – nu skal solbrillerne på og jeg vil trille ud og nyde weekendsolskinnet 🙂

12 kommentarer

 • Tak, hvor er du sød – det er rart, at der ikke er så høje forventninger til konstant flow af indlæg. Det gør det lettere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh! Du er pisse sød! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hørt! Har bare været lidt længe om at fange det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, hvor er du bare smadder sød!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den i L, men så er der også god (!) plads til at have tykke sweaters under. Jeg ville sige, at den er stor i størrelsen, for jeg er normalt en L i jakker, og det er lgiefør at denne skulle have været M 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret tilfreds – draperingen gør det lidt mindre angst, at have en SÅ tight kjole på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Den kjole er piv-lækker! Nu købte jeg den sidste sorte kjole, som Sofie havde designet og som du havde iført dig.. Skal vi virkelige have endnu en hjem? Den ser ud til at drapere helt genialt..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lækker som altid! lige et lille hurtigt spørgsmål – jakken hvilken størrelse har du den i? har lige bestilt den hjem fra asos og krydser fingre for at den nu også passer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid dejligt at læse med herinde ved dig, fordi det ikke er så højtideligt og poleret. Du skriver så fint, legende og livligt. Det er rart! Btw, så ser ud så fin ud i sort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sort er altid et hit 😉

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Du er pisse lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det er da megameget ok! Ligemeget om du skriver to eller ti indlæg om ugen, så er det en glæde at følge med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT VÆRE EN KEGLE // BIANCO NUDE STRAPPY SANDALS