SØNDAG I SOLSKINNET // MERE ENERGI // GIVE-AWAY – ACIE
OUTFIT // GÅET HELT I SORT

SØNDAG I SOLSKINNET // MERE ENERGI // GIVE-AWAY

Aaah… Søndag i solskinnet. Måske den bedste måde, at genoplade lidt flade batterier på. Jeg har spist brunch hos en veninde og strollet rundt i solen på Nørrebro. Depoterne er fyldt med bacon, cafe latte og et solidt skud D-vitamin – klar til at gå hovedkulds ombord i den kommende uge med mere energi.. Og dét med energien er lidt en kæphest for mig, for nu at fortsætte ad den tangent jeg slog an tidligere på dagen. Jeg blev for nogle uger siden spurgt om jeg, sammen med Sara og Healthjunkie-Sofie, ville være ambassadør for LongoVitals kampagne for ‘mere energi’. Jeg har aldrig været typen, der spiste kosttilskud (ikke fordi jeg har noget imod den slags – men det kræver jo en hvis stillingtagen at sætte sind i hvad/hvorfor/hvornår, som jeg (pun intended) simpelthen ikke har haft energi til), så jeg måtte i tænkeboks.

Sara forstod jeg (hun er den smukke), Sofie forstod jeg endnu bedre (hun er den sunde), men hvad med mig selv? Hvor hørte jeg til i det set-up? Indtil det slog mig – jeg er den travle. Jeg jonglerer et fuldtidsjob med høje ambitioner til mig selv og mit avancement, driften af Looklab som virksomhed, en blog der med årene har grebet gevaldigt om sig og et livligt socialliv. Jeg er nogens søster, veninde, datter, kæreste, faster og kollega. Jeg vil gerne nå at arbejde mere end det forventes, skrive flere blogindlæg, få taget flere outfitbilleder, deltaget i flere events, brugt mere tid sammen med mine veninder, tage oftere på legepladsen med min nevø, lave ordentlig mad (hver aften), løbe mindst 3 gange om ugen, holde mit hjem rent og ryddet, gro mine egne krydderurter på altanen, gå lange ture i weekenden, sørge for at bage flotte kager til søndagskaffen, invitere alle mine venner til middag og få læst den bunke af skønlitteratur, der hober sig op på mit natbord. Jeg vil gerne både være og nå det hele. Men hvornår er det lige, at der skal være energi til bare at være mig?

Jeg ved, at de fleste kvinder kan kende sig selv i ovenstående. Det er vores generations værste sygdom – vores egne urimeligt høje krav til os selv. Vi skal være én stor success fra vi står op om morgenen til vi går i seng om aftenen. Helt ned til mindste detalje. Og det kræver unægteligt noget energi – jeg ville lyve, hvis jeg selv mente, at jeg havde fundet nøglen til evig energi, for guderne skal vide, at jeg kan være mere død end levende efter en lang dag på kontoret. Derfor sagde jeg ja til at blive ambassadør – fordi jeg gerne ville lære. Og mindes om at energien er vigtig. Indtil videre følger jeg med på Facebook, hvor et opslag i mit newsfeed i ny og næ er en kærkommen reminder fremfor en løftet pegefinger. Et godt råd fra en personlig træner, om at huske at fange solen mens den er der eller et informativt indslag fra en diætist der giver råd om sæsonens grøntsager. Og så har jeg også selv fortalt om mine egne bedste tip til mere energi i hverdagen i et interview på Radio Nova. Jeg skal forsøge at grave klippet frem, så I kan høre det 🙂

Som ambassadør kommer jeg også til at stå på LongoVital-messen sammen med Sofie til dette års Femina Messe. Den løber af stablen i næste weekend i Forum i København, og jeg har et par ekstra billetter, som jeg gerne vil give til nogen af jer.”FEMINA Live er en messe for enhver kvinde, som ønsker at forkæle sig selv i et univers med fokus på det moderne kvindeliv ? fra sjov til alvor, fra hjemmeliv til udeliv, fra singleliv til samliv, fra skønhed til sundhed, fra krop til sjæl ? til alle sanser“. Jeg tror det bliver meget sjovt og ihvertfald ville det være hyggeligt, hvis nogen af jer, havde lyst til at komme forbi og hilse på 🙂 Jeg har 3×2 billetter, og for at komme med i lodtrækningen, skal I blot smide en smiley i mit kommentarspor – har I ovenikøbet et godt råd til mere energi i hverdagen, så del endelig, men det er ikke et krav 🙂

Konkurrencen er afsluttet, og vinderne har fået direkte besked 🙂

Konkurrencen bringes i samarbejde med LongoVital

77 kommentarer

 • Mette

  Well spoken (Y) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  🙂
  Jeg er udpræget B-menneske og mit bedste råd til mere energi er: Gå tidligere i seng. Med en baby på knap et år som insisterer på at kl 5.30-6 er morgen er det bare med at skynde sig i seng inden man falder i sofaen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  🙂

  Vi skal huske, at lykken ikke er en destination, men en levemåde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du har netop beskrevet, hvilke tanker jeg går rundt med. Tak for en inspirerende blog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina N

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine P.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille H

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Maria

  😉 😉 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ehr – du ramte lige i solar plexus her med din opremsning. Særligt det med at være perfekt til mindste detalje fra solopgang til solnedgang. Og motion oven i hatten. Jo tak.

  Jeg fik ikke helt med, om du så begynder at tage kosttilskuddet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙂
  Jeg prøver at presse lidt selvforkælelse ind i min ganske travle hverdag. Det kan være alt fra at bruge 20 min på en lækker ansigtsmaske, et godt bad hvor man rent faktisk får brugt den lækre shampoo man fik i julegave eller den bodyscrub, som står på hylden eller at man river en eftermiddag ud af kalenderen til bare at dase rundt imellem byens butikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Rømer

  kæmpe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Krogsgaard Svinth

  Musik er en stor energikilde for mig. Hvis jeg er træt og energiforladt kan jeg finde på at smide en sang på med et hurtigt beat og som er god at synge og danse med på. 1 minut hvor jeg hopper rundt og synger og ser åndssvag ud er egentlig nok til at genvinde energien. Hvis man er på arbejde så grib hørebøfferne og rock lidt med i kontorstolen. Folk kigger måske lidt, men who cares! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin i solskinnet.. og fin fin jakke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Hov, skulle måske også lige skrive mit navn i tilfælde af, jeg skulle være så heldigt at vinde 😉 Lilja L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  🙂 😀

  Jeg har en hverdag meget á la din (jeg er dog først færdig med at studere om et år – jeg har dog et meget krævende studierelevant job og har ingen sommerferie haft overhovedet, fordi jeg valgte at arbejde et andet studierelevant sted på fuld tid), og jeg prioriterer min søvn meget højt. Det er det vigtigste for mig, hvis jeg skal kunne vågne op fuld af energi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh, du skriver præcis dét, jeg tænkte! Det virker lidt, som om alle sådanne (velmente, uden tvivl!) gode råd til mere energi i hverdagen nemt bare bliver endnu et krav i rækken af ting, man “skal” for at være god nok. Jeg køber den heller ikke.

  Og tak, for at du satte så velformulerede ord på min skepsis – jeg er flad efter en travl uge, og havde nok ikke kunnet formulere det lige så præcist 🙂 Nu vil jeg i stedet gå tidligt i seng med en god bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg får energi af at cykle i skole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla GH

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line wenning
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille O B

  😀

  Husk at drikke vand:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  🙂
  Jeg får helt klart mere energi af at træne, selvom det ofte kræver megen diskussion frem og tilbage oppe i mit hoved at komme afsted.
  Men bagefter er jeg langt friskere og mere glad…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mei Lin

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine H.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tidligere i dag blev jeg mindet om, hvor meget et smil kan gøre for ens energi – så husk at smile til andre, de bliver helt sikkert glade for det. Især når du bor i udlandet, og måske ikke altid føler dig hverken velkommen eller integreret, kan et smil gøre en stor forskel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  🙂 Du er simpelthen en stor inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙂 🙂
  -du får to smileyer, for det fortjener du! Jeg synes klart selv det giver meget mere energi at røre sig. Man tænker altid ‘jeg har ikke energi eller tid til motion’ men det giver altså et boost, bare det at gå hjem fra stationen. Og så lad endelig være med at tænke over hvor trær du er 😉 og drik kaffe!!! haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  😀

  Et godt råd til mere energi – yoga og smoothies 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Grin mere… Der er intet som et godt grin, det skaber simpelthen mere energi 🙂
  😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Johanne

  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SA

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina W B

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  ;)+ <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  🙂
  For mig er planlægning nøglen til mere energi – og til at prioritere de ting, jeg gerne vil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina J

  Du har helt ret angående vores generations ambitioner om at kunne og nå alting på meget lidt tid. Det gælder både på arbejds- og hjemmefronten, hvor vores ambitioner også maser sig langt ind i vores privatliv med at stille krav til 3 x træning om ugen, spise sundt og huske at nyde solen mens den er der. Men i stedet for at tage kosttilskud for det, er det så ikke mere virksomt rent faktisk at forsøge at ændre ambitionsniveauet?

  På mig virker dette som symptomlindring i stedet for rent faktisk at tage fat om roden: At vi stiller alt for mange krav til os selv! Det er den lige vej mod stress og udbrændthed. Som at begynde at gå til yoga fast tre gange om ugen for at dæmpe stressen i en i forvejen alt for travl hverdag – i stedet for at ændre hverdagen!

  Denne kommentar er ikke i øvrigt ikke mod Longo Vital – jeg har selv gode erfaringer med det i lindringen af forkølelsessår. Men i forhold til travlhed? Nej tak, det er det forkerte sted at sætte ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare vent til hvis/når du får børn, så er der for alvor et puslespil der skal gå op;-)
  Husk at sige nej, det må være mit bedste råd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie k

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine P

  🙂 At have dem jeg elsker omkring mig, betyder for mig meget mere energi i hverdagen. Simpelt, men det virker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  🙂 Sørge for at komme i seng i ordentlig tid. En god nats søvn gør underværker….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  😀 Glad søndag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina K.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint et indlæg, Acie. Har godt lagt mærke til samarbejdet på Saras og Sofies blog, men det er først på din blog, at jeg bliver fanget. Du sætter det helt i den rigtige kontekst (for mig), og jeg vil glæde mig til at følge med. Og så kigger jeg lige med i kommentarfeltet for at få gode tips til mere energi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  😀 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elmelund

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det er et totalt banalt råd, men hvis man husker på at stoppe op midt i den travle hverdag, og giver sig selv tid til at huske på at smile og være glad helt ned i maven – så kan dét for mig være et energiboost i sig selv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JeanneLykke

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // GÅET HELT I SORT