NEW IN // MONKI OVERSIZE BOYFRIEND FRAKKE – ACIE
SØNDAG I SOLSKINNET // MERE ENERGI // GIVE-AWAY

NEW IN // MONKI OVERSIZE BOYFRIEND FRAKKE

I er et par stykker, der har spurgt indtil den frakke jeg har haft på på de sidste par outfitbilleder. Det er en ny sag og den er i butik netop nu. Jeg elsker, at den er uden krave og så synes jeg, at den har en god længde her i overgangs-tiden. En god klassisk sort overgangs-frakke, som jeg allerede har haft meget glæde af – den passer både til mine work-outfits og til mere afslappede weekend-dage. Jeg plejer ellers at stå hårdt på, at frakker og deslige ikke skal hives frem før efter efterårsferien, men i år har det altså været for koldt at vente. Derfor kom denne i brug allerede i sidste weekend. Den er udsolgt på Monkis egen hjemmeside, men fås i butik eller på ASOS lige her 🙂

14 kommentarer

 • Hehe – lommerne er der, men de er rigtigt nok syet sammen. DEt gør man på frakker (hvorfor er jeg ikke sikker på, men det er der sikkert andre der ved), men tråden skal blot sprættes op og så har du rigtige lommer. Det har jeg gjort:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jakken blev meget hurtigt udsolgt i min lokale Monki, og derfor måtte jeg ty til ASOS. Med lidt rabatkoder fik jeg prisen ned i 51 pund. Så sig ikke, at det kan sagtens gøres billigere på ASOS, hvis man er heldig 😉

  Acie – føler mig ret dum, for der er altså ikke rigtige lommer i min? Kun et lille hul i siden af lommerne, hvor der kan være maksimum to fingre. Resten af “lommen” er syet sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • metteT

  Hvilken str. har du den i..? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Like it, it is comfy and trendy!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin! Er vild med din stil 🙂

  http://timeisstylish.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv købt jakken i den mørke grønne udgave, er så glad for den og så passer den til stort set alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid smartere at købe ting i £ på ASOS end DKK – det har også betydning for prisen. Når det er sagt, så er det helt rigtigt, at det optimale er at gå i en Monki og slå til. Nogen bor jo bare ikke lige ved siden af sådan en, og så kan ASOS jo være eneste mulighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vil bare lige sige, at det slet ikke kan svare sig at købe den på Asos. I Monki koster den nemlig kun 500 kr., så den er meget dyrere på Asos 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ pæn!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Insider

  Ej hvor er den bare Fiiin babe. thumbs up!!

  😉

  XX
  R

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den har lommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg har ikke lige kunne spotte den i den lokale Monki, så måske jeg satser på at købe den over ASOS. Kan dog ikke umiddelbart se, om den har rigtige lommer, eller om de bare er “til pynt”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Such a great oversize coat! Looks like I have to update my black oversize coat 🙂 Thanks for the great inspiration!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også så fin! Jeg må hellere en tur i Monki – synes også det er blevet helt vildt koldt meget hurtigt. Ved slet ikke hvad jeg skal gøre til vinter =/ Den tid den sorg (og det er det samme jeg sidder og siger om min BA).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAG I SOLSKINNET // MERE ENERGI // GIVE-AWAY