HAIRSPIRATION // THE LOW MESSY BUN – ACIE
6 COOL EFTERÅRSFRAKKER // ASOS RABATKODE

HAIRSPIRATION // THE LOW MESSY BUN

 HAIRSPIRATION // THE LOW MESSY BUN

For tiden sidder mit hår ofte i en low messy bun, med let toupering for fylde i “baghovedet” – der er intet innovativt eller nyskabende over det, men if nothing else, kan dette indlæg så fungere som en reminder for en særdeles velfungerende frisure for de af jer, der har langt hår… Den er både praktisk og pæn, men uden at være for voksen – og særdeles anvendelig. Både til en aften ude og til hverdag på kontoret, hvor jeg er træt af at efterlade et spor af lange lyse hår på både sort office wear, samt kontor- og kantinestole. Så ja. En hårfavorit for de langhårede. Klassisk, pæn, ung og lidt dressy. 4 gode adjektiver til én frisure 🙂

For det “bedste resultat” touperer jeg håret på toppen af hovedet, samler det i en hestehale med elastik nederst i nakken, hiver lidt i håret på toppen af hovedet for at undgå, at frisuren bliver for “stram”, og samler til sidst hestehalen i en tilfældig knude. Meget simpelt altså. Sådan kan jeg bedst håndtere lide mine frisurer.

9 kommentarer

 • Det er så pænt… Og så enkelt… Og alligevel kommer jeg altid til at ligne en, der lige er stået op – desværre på den virkelig dårlige måde!!! Hmprf!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Føler mig lidt dum, når jeg så prøver og slet ikke kan lave den der fine knude du laver.. Buuh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Sad faktisk lige på cyklen i morges og var irriteret på mig selv over altid at veksle mellem de samme 2-3 frisurer (er lidt som om kreativiteten på hårfronten falmer omkring hårsætnings-tid hver eneste morgen), så perfekt timet indlæg! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er en klar favorit frisure! Og du mestrer da helt sikkert det lækre, afslappede og tilfældige look. Det ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det tror jeg at jeg vil prøve kræfter med på tirsdag, hvor mine forældre har sølvbryllup. Håber bare mit hår er langt nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det altså pænt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  mega pæn og praktisk! den vil jeg klart eksperimentere med. ender altid bare med løst hår, og det kan godt blive lidt kedeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er pæn og nem og er helt enig med dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej! Hvad bruger du, for at kunne skrive på billederne, som du gør? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 COOL EFTERÅRSFRAKKER // ASOS RABATKODE