SHOP THE CLOSET – ACIE
DET ER DÉN // THE PINK COAT

SHOP THE CLOSET

Jeg forsøger at styre min garderobe efter “én ind, én ud”-princippet og det betyder jævnlig oprydning og sortering af garderoben. Oktober skulle ikke overses, og jeg har samlet lidt sammen, som jeg har opdateret shoppen med i løbet af den sidste uges tid. Nogle af jer har allerede været inde forbi, men I der ikke har, kunne da lige svinge ind og tjekke udvalget ud:) Jeg har alt fra Acne til H&M, sko til frakker, toppe til nederdele 🙂 Shoppen finder I her!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER DÉN // THE PINK COAT